DA LI JE MOGUĆE?! U minut do 12 uplatio srećku, a onda se desio ŠOK: Samo sam pogledao u nebo!

Autor:

Razonoda

06.07.2021

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Južne Karoline godinama je jednom mesečno igrao igru na sreću koja može da donese i milion dolara.

RepublikaFoto: Photo by Andrea Piacquadio from Pexels
Foto: Ilustracija

Nikad ništa nije dobio, ali nije odustajao. Prošle nedelje pokvario mu se auto na putu i zbog njega je izgubio tri sata. Kada je video, posle popravke da kasni da kupi srećku u rodnom mestu, otrčao je u poslednjem trenutku do pumpe na putu u okviru koje je bio kiosk, kako bi kupio ono što i uvek.

Kupio sam listić u poslednjem minutu rada kioska. Radnica mi je rekla da sam bio jako brz i poželela mi je sreću – rekao je čovek koji je kupio srećku u u Blajtvudu.

Uveče je sedeo sa suprugom gledajući televiziju kada je čuo koji su brojevi izvučeni. Kada ih je uporedio sa svojima, samo je pogledao u nebo.

Srce je počelo ubrzano da mi kuca. Dobio sam 200.000 dolara. Sav trud mi se isplatio. Više od 15 godina sam popunjavao listić i nikada ni cent nisam dobio. Gledao sam u nebo pitajući se da li je moguće da sam imao toliko sreće. Zahvaljivao sam se Bogu što je rešio da mi olakša muke, budući da sam imao nagomilane dugove oko kuće – rekao je čovek čiji je identitet lutrija zaštitila, prenosi Objektiv.

Njegovi brojevi (od 1 do 36) bili su: 4, 10, 27, 32 i 33.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading