(HIT VIDEO) MLADA SE ZANELA, PA ZADNJICOM ODUVALA BABU! Ovo morate videti: Nećete znati da li da se smejete ili plačete!

Autor:

Razonoda

14.07.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je postao pravi hit! Dok je neke nasmejao do suza, ima i onih koji su sipali uvrede na račun "negativca" u ovoj priči. U svakom slučaju, ovo morate videti!

Foto: Printscreen/Twitter
Mlada se zanela

Hit video koji kruži ovih dana društvenim mrežama je podjednako i za smeh i za plakanje. Nemili događaj koji se odigrao na jednom venčanju, a u kojem je deblji kraj izvukla jedna bakica izazvao je oprečne komentare na Internetu. 

Možda video ne bi bio toliko popularan da glavni "negativac" u ovoj priči nije ujedno i zvezda svadbe - mlada.

Kao što se vidi na snimku, mlada koja je očigledno bliska sa starijom gospođom poželela je da sa njom podeli radost na plesnom podijumu, ali epilog njihovog đuskanja bio je sasvim neočekivan. U žaru veselja nevesta je zadnjicom gurnula staricu, očigledno ne procenivši dobro snagu svoje pozadine. Baka je, potom, poletela preko podijuma i završila na podu.

Naravno, mlada je odmah potrčala da je podigne, ali to joj nije pomoglo da se na društvenim mrežama ne pojavi nekolicina kritičara. Zamerili su joj da je "prosta" i "nimalo obzirna prema starijima", dok je, s druge strane, većina ovu nesvakidašnju situaciju doživela na humorističan način.

 

 

"Oduvala babu zadnjicom", "Švarceneger dupe", samo su neki od komentara koje su ostavili korisnici društvenih mreža na ovaj hit video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading