STARA FENG ŠUI TAJNA: Evo kako da za NEKOLIKO MINUTA otkrijete da li je LOŠA ENERGIJA ušla u vaš DOM!

Autor: Republika

Razonoda

06.07.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema feng šuiju postoje razne tehnike za testiranje i čišćenje energije u domu, a za jednu od njih potreban vam je lovorov list.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Veruje se da list lovora, osim što ima lekovito dejstvo, odbija i negativnu energiju i energetski čisti prostor, ali kako da uz pomoć ovog začina prepoznamo da li je u domu prisutna negativna energija.

Potrebno vam je nekoliko listova lovora, oko 3 liske, sveća i jedan tanjir.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zapalite lovorov list i stavite u tanjir da izgori. Zatim izađite na terasu ili iz prostorije kako bi se iščistilo čulo mirisa i provedite van prostorije oko 10 sekundi, prenosi Sensa.

Miris koji osetite kada se vratite u prostoriju može otkriti kakva je energija u vašem domu. Ako je miris prijatan i oseća se nešto umirujuće, domaće i lepo, onda se veruje da je energija pozitivna.

Ukoliko je miris neprijatan, previše jak i oseća se na nešto kiselo i trulo, onda se veruje da se u domu nakupila negativna energija i da je vreme da pročistite životni prostor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading