FENG-ŠUI CAKE ZA BOLJU PRODUKTIVNOST: Evo kako da postignete veći uspeh na poslu!

Autor:

Razonoda

22.06.2021

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko puta vam se desilo da se trudite, radite do iznemoglosti, dajete sve od sebe da vaše ideje budu prihvaćene, ali imate osećaj da vam, jednostavno, ne ide. S druge strane, ne možete se pohvaliti ni odnosom s kolegama, te ne znate šta da učinite da vam dan na poslu protekne što bolje i kako da budete produktivniji.

RepublikaFoto: Photo by Dziana Hasanbekava from Pexels
Foto: Ilustracija

Ne brinite, Tetka Saveta će vas upoznati s mogućnostima koje vam nudi drevna kineska filozofija, čiji je zadatak da korišćenjem energije stvori harmoniju između čoveka i njegovog okruženja. Naime, feng-šui se odnosi na tehniku uređenja doma, ali postoje i male cake koje možete upotrebiti za posao, a koje će poslužiti kao prva pomoć kod blokirane energije.

Osnovna uloga feng-šuija jeste prepoznavanje energije u prostoru u kom boravite - koliko je ona dobra po vas i vaše svakodnevne navike. U idealnim uslovima svako od nas bi imao dovoljno novca, zdravlja, porodične sreće i uspeha na poslu, međutim, realnost je takva da to baš i nije slučaj s većinom ljudi.

Pozitivan či vas može načiniti uspešnim i obrnuto. Zbog toga je važno da vam dom i kancelarija budu ispunjeni pozitivnim vibracijama. Imajte na umu da je vaša lična energija u najdubljoj vezi s ambijentom u kom živite i poslujete, pa se potrudite da upoznate delove životnog prostora koji su u direktnoj vezi s poslovnim uspehom. Recimo, severozapadni deo stana je povezan s karijerom i svim onim bitnim ljudima koji vam mogu pomoći da ostvarite ono što ste zamislili. U tom delu je dobro da postavite sto, ali i krevet. Istovremeno i kuću i kancelariju uvek morate besprekorno održavati i redovno čistiti da bi pozitivna energija mogla nesmetano da teče. Ne sakupljajte nepotrebne i suvišne stvari jer su to blokatori koji vam neće doneti uspešne poslove.
RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Nabavite figurice zmaja ili konja jer simbolizuju moć i bogatstvo. Naime, zmaj je simbol jake jang energije i tradicionalni simbol novca, moći i dobrih prilika. S druge strane, konj sa sobom nosi energiju uspeha, slave, slobode i brzine. Ove figure postavite u severni deo prostora. Pored ovih simbola, uvek je dobro dodati i malo vodenih elemenata, koje možete postaviti u severni, ali i istočni i jugoistočni deo prostora. Takođe, predmete poput žaba za privlačenje novca, statue smaragdnog Bude ili bonsai drvo trebalo bi da držite u istočnom delu sobe, odakle će nadgledati vaše izglede za bogatstvo i prosperitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading