(VIDEO) Renovirali su kuću i slučajno otkrili skriveni prostor: KAD SU SRUŠILI ZID USLEDIO JE ŠOK!

Autor: Republika

Razonoda

03.05.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan par bio je oduševljen kada je tokom renoviranja kuće otkrio skriveno kupatilo. U video zapisu podeljenom na TikToku, majka Mia otkrila je da su otkrili novi prostor nakon što su srušili zid u nedavno kupljenoj kući.

RepublikaFoto: printskrin/TikTok

Mia i njen partner nedavno su kupili svoj prvi dom u Oklahomi i odlučili da zabeleže renoviranje kuće, kako prenosi Mirror. Celu stvar objavljivali su na društvenim mrežama, ali ovaj video postao je veoma popularan i prikupio više od 1,6 miliona pregleda.

Tokom svojih radova, odlučili su da sruše deo zida, ali na kraju su pronašli više nego što su očekivali. Iza zida nalazio se sasvim popločan tuš u kojem se i dalje nalazila posuda za sapun na zidu i nepokriveni vodovod. 

 

 

 

U dodatnom videu par je objasnio da nisu znali šta se nalazi iza ovog zida, ali i kako je uopšte došlo do njihove zabune. 

 

 

@mia_bug

Reply to @mr.whiskeypug the seller was NOT fun to work with @tjschultz45 ##homerenovation ##housetohome ♬ original sound - Momma & Mia

 

- Bili smo u potrazi za svojim prvim domom, imali smo budžet od 150 hiljada dolara, što je stvarno malo na ovom tržištu. I znali smo da će, naravno, morati da se obave neki poslovi. Prodavac nam je rekao da je soba zatvorena jer je curila odvodna posuda i da će to biti mala popravka. Pa smo mislili da su je zatvorili jer nisu hteli da je koriste - objasnila je Mia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading