ŠOK! Muškarac od 24 godine traži devojku za udaju od 16-22"

Autor: Republika

Razonoda

03.02.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Kažu da ljubav prevazilazi sve prereke, ne poznaje granice i ne zna za godine. Mnogi su zbog ljubavi spremni da na kocku stave sve što imaju, ali da zauzvart sve i traže. O tome svedoči i fotografija  koju smo pronašli na društvenoj mreži Instagram, a u kojoj muškarac od 24 godine traži devojku za udaju, koja mora ispunjavati određene uslove.

Fotografija je podeljena na instagram stranici "Istorijski zabavnik", a reč je o oglasu koji potiče iz davne 1903. Ono što na prvu loptu privlači najviše pažnje jeste što on ima 24 godine i što traži mladu ne mađu od 16 i ne stariju od 22 godine.

 

 

-Oženio bih se devojkom iz unutrašnjosti, simpatičnom, čestitom, od 16-22 godine. Imam 24 godine. Imam novu kuću u centru Beograda u vrednosti od 4.000.000 dinara, tražim miraz od najmanje 200.000 dinara. Razlog zašto tražim miraz navešću prilikom eventualnog sastanka. Pisati administraciji pod brojem "024", napisano je u ovom oglasu iz 1903.  

 

 

 

Niko ne zna da li je dotičnu muškarac pronašao onu pravu, sa odgovarajućim mirazom. Niko ne zna da li su se venčali i živeli u ljubavi i veselju, ali jedno je sigurno, tada su se srodne duše tražile preko oglasa, koje su danas zamenile društvene mreže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading