Otac zatekao STRAVIČAN PRIZOR! Sina pronašao u LOKVI KRVI, od užasa lice nije mogao da mu prepozna: MUK u kući ubijenog Slađana

Autor:

Hronika

03.02.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični dom tragično nastradalog muškarca Slađana Stoiljkovića (42) iz vlasotinačkog sela Prilepac nalazi se u blizini kuće u kojoj je mladić preminuo od posledica mučkog batinjanja.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Njegovi roditelji Slobodan i Snežana zavijeni su u crno. Brojne komšije, rođaci i prijatelji koji su došli da im izjave saučešće nemaju reči utehe. Muk je zavladao kućom u kojoj je nesrećni Slađan živeo.

Sa roditeljima se poslednji put čuo u ponedeljak, oko 23 časa, kada je ocu kazao da će prenoćiti u kući svog ujaka što je povremeno i ranije činio.

Kada su juče ujutru Slobodanu komšije javile da su u toj kući još uvek upaljena svetla on je pošao da vidi šta se dešava sa sinom. Kaže da je zatekao stravičan prizor. Svoje dete, čije lice gotovo da nije mogao da prepozna, dok je svuda okolo bilo mnogo tragova krvi. U lokvi krvi ležao je i nesrećni Slađan. Lekari su pokušali da mu pruže pomoć, ali je on ubrzo preminuo na licu mesta. Otac veruje da bi tragičan ishod mogao da bude izbegnut da je Slađan ranije pronađen, jer je u međuvremenu izgubio mnogo krvi.

Šta se tačno dešavalo tokom tragične noći niko ne zna. U selu kažu da je Slađan sa komšijom S.S.(38), osumnjičenim za njegovo ubistvo, popio po pivo ispred seoske prodavnice, a da je onda otišao u kuću svog ujaka.

Pod kojim okolnostima je izgubio život i šta je motiv ovog krivičnog dela utvrdiće istraga koja je u toku, ali u selu veruju da je osumnjičeni u toku noći došao u kuću u kojoj je Slađan spavao i da ga je, iz nekog razloga, napao.

Dok o žrtvi u selu pričaju sve najbolje, a osumnjičenom za ubistvo nemaju reči hvale. Kažu da se radi o čoveku koji je sklon provociranju i nasilju kada popije, pišu Novosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading