(VIDEO) Pojavio se snimak najpoznatije proročice na samrti: Njena predviđanja i danas privlače pažnju, a upozoravala je i na koronu

Autor: Kurir, Republika

Razonoda

21.08.2020

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vangelija Gušterova ili poznatije Baba Vanga svojim predviđanjima oduvek je fascinirala svetsku javnost. Rođena je kao sasvim normalno dete kao i njeni vršnjaci. Odrasla je u Strumici, malom mestu u Bugarskoj. Život joj se sa 12. godina menja kada je ostala slepa. Čak je interesantno da se školovala u školi za slepe u Zemunu.

RepublikaFoto: wikimedia.org
Baba Vanga

Od tada dobila je neku vrstu dara koji je istovremeno bio i prokletstvo. Njena proročanstva zapisivali su rodbina i prijatelji jer je Vangelija bila nepismena.Neka od tih predviđanja nisu se obistinila kao ono o Trećem svetskom ratu zbog čega su mnogi sumnjali u njene darove.

Ona je, bez obzira na sve, ostavila dubok trag da se i dan danas razmatraju njena proročanstva a naročito ona u vezi sa koronavirusom. Ovo je jedan od poslednjih snimaka baba Vange a, kada je preminula, od nje su se oprostili ljudi širom sveta. Njena rodna kuća pretvorena je u muzej.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading