(VIDEO) Delovi vanzemaljskog mlaznog motora primećeni na Marsu?!

Autor: zanimljivostdana.com, republika.rs

Razonoda

28.07.2020

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelj i lovac na NLO-e Scott C. Waring predstavio je još jedno čudno otkriće koje je nedavno spazio nešto veoma čudno na površini Mars, dok je pregledao sliku površine planete Mars, koju je snimio rover Curiosity!...

RepublikaFoto: pixabay.com
Mars

Kako je Voring objasnio na svom blogu, "GigaPan photo" koju je pregledao po njemu se jasno vidi da sadrži misteriozni nepoznati objekat za koji tvrdi da "vrlo podseća na današnje moderne mlazne motore".!

Teoretičar zavere je primetio da se predmet koji je primetio na fotografiji izgleda poput "starog i oštećenog“ nekakvog ( po obliku podeća ) mlaznog motora i koji se "jasno ističe od ostalih predmeta u okolini" na provršini Marsa.!

 


- Predmet je star, dosta oštećen i na njemu je sloj prašine, ali se još uvek jasno izdvaja od ostalih objekata na tom području - napisao je teoretičar zavere. Skot.

Po njegovom mišljenju "pronađeni dokazi" upučuju na to i dobar su dokaz da su "vanzemaljci" na Marsu imali motore daleko naprednije od naših današnjih motora".

 


- Motori koji ne mogu da koriste žice ili cevi, već koriste mikrotehniku ugrađenu direktno u strukturu objekata - rekao je Skot Varing.

O čemu se zaista radi ostavljamo vama na razmatranje. Da li je ovde zaista uslikan "vanzemaljski mlazni deo motora" ili je u pitanju običan kamen s marsa.

Odnosno da li se ovde ovde radi pareidoliji- optičkoj iluziji do koje dolazi kada mozak pobrka nepoznate oblike sa sličnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading