(VIDEO) NOSI MASKU, ALI GUTA HRANU?! Prvo ćete u čudu posmatrati, a onda ćete shvatiti šta je ova devojka uradila i prasnućete u smeh!

Autor: Republika

Razonoda

26.07.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaštitne maske se moraju nositi... Moglo bi se reći da je već svaka polemika na tu temu izbledela i da u epidemiološkoj situaciji u kojoj se naša zemlja nalazi ne treba mnogo negodovati jer samo poštovanje mera može da dovede do smanjenja broja zaraženih. Ipak, mora se priznati i da nošenje maske nije naročito prijatno, pogotovo na visokim temperaturama. Ono što je još nezgodno jeste ako ste prinuđeni da jedete u gradu - tu problem postaje još veći!

Kako ćete da nosite masku, a da jedete hranu?! 

Nema trika, jednostavno nemoguća misija! Ali... Da li je zaista baš tako?

Ova devojka ima rešenje koje će vas oduševiti i zasmejati do suza! 

Napravila je masku sa kojom može da se konzumira hrana. Zapravo, od dve maske je napravila jednu. Ma, samo pogledajte tu caricu!

Naravno da je tokom konzumiranja hrane dozboljeno skinuti masku i da je potrebno prilikom posećivanja ugostiteljskih objekata pojačati higijenske mere, uz poštovanje distance, o čemu se iz dana u dan govori.

Ipak, malo humora nije na odmet, a ova devojka je svakako pokazala koliko i u najtežim vremenima duhovitost može da dođe do izražaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading