“ŽENA JE UMIRALA KRAJ MENE U AVIONU, A EVO ŠTA JE URADILA POSADA”: Šokantna priča putnice obišla svet

Autor:

Razonoda

05.10.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatni trenuci urezali su joj se u svest do kraja života, a tek reakcija stjuardesa

“ŽENA JE UMIRALA KRAJ MENE U AVIONU, A EVO ŠTA JE URADILA POSADA”: Šokantna priča putnice obišla svet

Foto: pixabay.com

Australijanci Frančeska i Enriko leteli su avio-kompanijom Qatar Airways kada se desilo ono najgore što može da se desi u avionu a da nije njegov pad.

Frančeska je dremala na svom sedištu dok je Enriko gledao neki film kada je primetio da žena na trećem sedištu čudno diše dok spava.

Frančeska se trgla i pozvala je stjuardesu koja joj je rekla da je noć, da svi spavaju u avionu i da žena verovatno “nešto sanja” ili ima apneju.

- Znala sam da nešto nije u redu ali nisam bila svesna da dok je tako disala, ona je zapravo umirala. U nekom momentu samo je prestala da se čuje. Ponovo sam pozvala posadu i došli su sa maskama za kiseonik. Ponovo nisu ustanovili da je putnica u međuvremenu preminula - kaže Frančeska u razgovoru za portal 7News.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Tek posle desetak minuta došao je član posade sa opremom za oživljavanje. Paralelno s tim, preko spikerfona jedna stjuardesa pitala je ima li doktora ili medicinske sestre u avionu.

- Prekasno su odreagovali. Na vreme sam im skrenula pažnju da ženi možda nije dobro. Odneli su je u drugi deo aviona i tamo su je oživljavali više od deset minuta. Uzalud. Ona je preminula dok sam im ja sugerisala da se umešaju i pomognu - rekla je Frančeska.

Kad je avion sleteo na konačno odredište, putnicima je saopšteno da je jednoj putnici pozlilo ali nije rečeno da je preminula.

- U avion je ušla policija, svi su znali da je neko umro, ali eto. Nije se reklo naglas. Smatram da je ovoj ženi moglo da se pomogne da je osoblje aviona reagovalo na vreme. I to ovako javno kažem da porodica preminule žene zna šta se zaista dogodilo - poručila je Frančeska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading