NOSITE KONDOME I SEKSI IGRAČKE NA PUTOVANJE? To nije pametna ideja! U ovih PET zemalja zbog toga vas mogu STRPATI U ZATVOR!

Autor:

Razonoda

21.09.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko volite egzibicije na odmoru, raspitajte se prethodno gde je to dozvoljeno da se radi, a gde možete opasno da nagrabusite

NOSITE KONDOME I SEKSI IGRAČKE NA PUTOVANJE? To nije pametna ideja! U ovih PET zemalja zbog toga vas mogu STRPATI U ZATVOR!

Foto: pixabay.com

Značajan broj ljudi prilikom pakovanja za odmor spakuje i preservative, što je iz ugla zaštite zdravlja svakako dobra ideja.

Međutim, stručnjaci upozoravaju da unošenje kondoma u avion može da ih ošteti, bar ako se stavljaju u veliki prtljag.

Prema mišljenju stručnjaka sa portal Condoms.uk u tovarnom prostoru beleže se visoke temperature, posebno na dugim letovima, što može negativno uticati na elastične materijale, poput lateksa.

Da biste izbegli deformaciju ili oštećenje kondoma, najbolje je da ih držite u ručnom prtljagu, kako biste ih zaštitili od temperaturnih promena.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Za nošenje kondoma sa sobom niko vas nigde na svetu neće kazniti, ali za držanje igračaka za odrasle u prtljagu – hoće!

Postoji pet zemalja koje će vas ne samo kazniti ako vam pronađu neku seksi igračku, već ćete zbog nje verovatno završiti i u zatvoru.

Pet zemalja sa ovim pravilima su Tajland, Saudijska Arabija, Vijetnam, Maldivi i Ujedinjeni Arapski Emirati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading