ZAR JE OVO VAŠE GOSTOPRIMSTVO? Turisti doživeli BRUKU čim su ušli u taksi na aerodromu, a onda im se u hotelu zbog ovoga SVE SMUČILO

Autor:

Razonoda

07.09.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par je po dolasku u hotel mislio da se neko grubo šali s njima kad im je traženo da doplate nešto što se nigde na svetu ne naplaćuje posebno

ZAR JE OVO VAŠE GOSTOPRIMSTVO? Turisti doživeli BRUKU čim su ušli u taksi na aerodromu, a onda im se u hotelu zbog ovoga SVE SMUČILO

Foto: pixabay.com

Melani Zib i Mihael Burger iz Berlina platili su čak 1.300 evra aranžman za hotel sa četiri zvezdice u albanskom gradu Draču.

Međutim, kako su sleteli u Tiranu i ušli u taksi do Drača, počeli su da shvataju da će odmor biti sve samo ne bajkovit.

Taksista ih je odmah čudno pogledao uz komentar:

“Nadam se da vaš hotel u lošem kraju”.

Nemci su se samo pogledali i tek kada su počeli da zapažaju kako izgleda Drač na licu mesta, počeo je da ih obliva hladan znoj. Hotel je bio u najružnijem delu grada.

- Hotel je okružen smećem i smradom. I u hotelu je bilo smeća. Umesto opuštanja na privatnoj plaži reklamiranoj u opisu hotela, morali smo da se probijamo kroz smeće. U oglasu su obećali i teretanu, unutrašnji i spoljašnji bazen, ali toga nije bilo. Sve je izgledalo kao da smo usred nekog rata - rekla je Melani za nemačke medije.

Republika

Foto: pixabay.com

Drač

 

Nakon što su izfotografisali sve oko hotela, recepcionarka im je tražila dodatnih 25 evra po danu, odnosno neverovatnih 550 evra za korišćenje vode, struje i soba!

- Odmah smo kontaktirali Opodo preko koga smo rezervisali smeštaj i tada nam je rečeno da je dodatna naknada od 25 evra po osobi po noći uključena u konačnu cenu smeštaja. Rekli su da će nam vratiti sve dodatne troškove koje hotel bude pokušao da nam naplati - rekli su ogorčeni Nemci.

Novo razočaranje doživeli su videvši u kakvom je stanju plaža, kao i koliko se dodatno naplaćuju ležaljke koje bi oni, kao gosti hoteli, morali da imaju uključene u cenu.

- Zar je ovo gostoprimstvo Albanaca o kojem se toliko priča po Nemačkoj - zapitala se Melani.

Nemci su otišli kući potpuno šokirani onim što su doživeli u Draču a priču su pustili u javnost kako bi drugi ljudi koji planiraju posetu Draču znali šta može da im se tamo dogodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading