OVO ĆE OBRADOVATI I SRBE: Ryanair doneo neočekivanu odluku, tek sad će svi krenuti da PUTUJU!

Autor:

Razonoda

06.09.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija je odlučila da izađe u susret svima koji već planiraju šta će da rade i gde da odu u narednom periodu

OVO ĆE OBRADOVATI I SRBE: Ryanair doneo neočekivanu odluku, tek sad će svi krenuti da PUTUJU!

Foto: pixabay.com

Low cost kompanija Ryanair donela je pomalo neočekivanu odluku da u periodu od 15. decembra ove do 8. januara 2024. godine na svojih 660 ruta doda ukupno 1.6 miliona sedišta.

Na ovaj potez uspešna avio kompanija odlučila se kako bi svi koji putuju u vreme Božićnih i novogodišnjih praznika mogli da po znatno povoljnijim cenama posete najbliže negde u Evropi, ili jednostavno odu na odmor.

Mesta za letove u ovom periodu već sada se mogu bukirati, a cene su zaista sjajne. Za 30 evra moguće je otputovati do skoro svih atraktivnijih evropskih destinacija.

Ryanair je snizio ionako povoljne cene da ljudi uoči praznika ne bi imali dodatni finansijski stress koji Božić i Nova godina zbog darivanja ionako nose sa sobom.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

- Ryanair okuplja porodice, prijatelje i sve koji se vole više od 38 Božića, a kao avio prevoznik broj 1 u Evropi, poznat po niskim cenama i pouzdanosti, zaista je najbolji izbor s kojim ćete osigurati da vaši božićni pokloni stignu na vreme i unutar budžeta, bilo da putujete kući za Božić, odlazite na uzbudljiv skijaški odmor ili hvatate zimsko sunce - objasnili su iz te aviokompanije.

Direktorka Ryanaira Ališa Vojčik-Golebjovska rekla je za CEE & Baltics da ova kompanija mora da u svakom trenutku pre svega misli na putnike.

- Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje rani božićni poklon za naše klijente – veći broj letova i ukupno 1,6 miliona sedišta više kao odgovor na veliku božićnu potražnju - rekla je ona.

Što se Srbije tiče, Ryanair leti za Beč, Stokholm, Krf i Maltu, dok iz Banjaluke postoje letovi za Berlin, Brisel, Geteborg, Minhen (Memingen), Nirnberg, Beč i Stokholm.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading