NIKAD U AVIONU NEMOJTE OVA TRI PIĆA DA PIJETE! Stjuardesa otkrila veliku tajnu, sad se svi pitaju zašto se ĆUTI o tome

Autor:

Razonoda

02.09.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije isto konzumirati neke napitke na zemlji i u vazduhu. Ali retko kada smo čuli ovako nešto da nije dobro po organizam, dok smo u vazduhu

NIKAD U AVIONU NEMOJTE OVA TRI PIĆA DA PIJETE! Stjuardesa otkrila veliku tajnu, sad se svi pitaju zašto se ĆUTI o tome

Foto: pixabay.com

Stjuardesa Selina Beding, koja je poslednjih godina radila u vodećim avio-kompanijama Velike Britanije i SAD, upozorila je putnike da nikad i ni u kom slučaju ne piju vodu iz toaleta.

- Ma kakav da je razlog, nemojte tu vodu da pijete jer može da vam napravi velike probleme u stomaku. U avionu ste, kako ćete onda sebi pomoći ako nemate lek ili putujete više sati - rekla je stjuardesa.

U nekim avionima sveta već postoje upozorenja da voda iz toaleta nije za piće, što Bedingova hvali.

- Pomislićete da je to samo marketinški trik koji će vas naterati da kupite vodu, ali nije! Zaista ne valja ta voda iz toaleta za creva - kaže ona.

Ne samo što je prema njenom mišljenju voda iz toaleta opasna za konzumaciju, već su sličnog “kvaliteta” verovali ili ne – kafa i čaj.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Bedingova smatra da bilo koje piće da pijemo u avionu a koje nije flaširano ili u konzervi može da nam napravi problem.

- Bilo je mnogo slučajeva putnika kojima nije bilo dobro posle kafe ili čaja koji nisu u pakovanju. Meni lično najviše prija sok od paradajza u avionu. Čak je i naučno dokazano da ljudskom telu on najviše može da znači dok je u vazduhu - otkriva Selina Beding.

U prilog njenoj teoriji, Lufthanza je nedavno objavila da ljudski organizam na 30.000 stopa najviše uživa u soku od paradajza.

Na kraju, Bedingova savetuje putnike da tokom dužih letova ipak izbegavaju obroke, već da se fokusiraju na salate i voće.

- Na visokim distancama gube se miris i ukus i stjuardese onda dodaju više soli na jela, što nije dobro, ali su takva pravila. Bolje da jedete salate i pijete što više flaširane vode tokom letova - dodala je stjuardesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading