HOTEL U GRČKOJ POSVAĐAO SRBE: Ponuđeno nešto neviđeno na obali mora, ali jedno pravilo IZLUDELO JE SVE!

Autor:

Razonoda

31.08.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah su se našli i oni koji će da hvale, ali i oni koji će da kritikuju koncept. Inače, ovakav vid pružanja usluge na Mediteranu nije ništa novo, samo se o njemu nikad nije ovoliko pisalo

HOTEL U GRČKOJ POSVAĐAO SRBE: Ponuđeno nešto neviđeno na obali mora, ali jedno pravilo IZLUDELO JE SVE!

Foto: pixabay.com

Hoteli za “upoznavanje srodnih duša” nisu ništa novo na mediteranskom nebu. Ipak, postoje neki novi koncepti, konkretno pravila unutar hotela koja polako ali sigurno propagiraju diskriminaciju.

E, to se već nije dopalo potencijalnim klijentima hotela. Tako je jedan hotel za odrasle na Halkidikiju podigao mnogo prašine u ovdašnjoj javnosti zbog nekih pravila.

Na stranici Nikana.gr hotel je opisan rečima da ima impresivan eksterijer, ali i lepu baštu, pogled na more, veliki bazen i divlju plažu sa kristalno čistim morem u blizini.

U hotelu postoji velika mogućnost da upoznate srodnu dušu ali samo ako ste stari između 25 i 45 godina, što je iznerviralo srpske ljubitelje grčkog mora.

Na pomenutom sajtu piše kako je koncept hotela takav da se gosti puno druže i upoznavaju kroz zajedničke aktivnosti, uključujući žurke i ekskurzije.

Ono što je dodatno raspalilo osećanja srpskih turista je što se uz prijavu za hotel traži i fotografija.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

“A oni preko 45? To je diskriminacija“, pisali su neki u komentarima.

“Zašto odmah diskriminacija? Imaju svi prava sve da ograniče, pa kome se ne sviđa, neka ne dolazi. Dolaze mladi da se muvaju, baš im trebaju babe i dede”, stav je drugih.

 “Potpisujem ovo. Jer ako si u 20-im i 30-im stvarno ti ne treba da te muva neki od 50, 60, 70 godina… A ovim, donekle, ograničavaju to. Žao mi je što su se neke dame ovde osetile diskriminisanim, ali koliko bi njima prijalo društvo drastično mlađe ekipe?“, zaključak je jednog posetioca sajta.

 “Ovi što sede za stolom imaju preko 50”, “Meni bi baš bilo trulo da budem u tom hotelu i gledam kako moji vršnjaci balave na 20-godišnjakinje. Ili da me muvaju drastično mlađi”, “Lepo, samo treba neki i za one starije”, gotovo ljutito su pisale neke, možda i potencijalne gošće hotela.

Dve stvari hotel u Grčkoj već je uspeo sa našim narodom. Prva – da ga zainteresuje za svoj koncept letnjeg pronalaženja srodne duše. I druga – da ih već posvađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading