I ove godine branite titulu najboljeg odbojkaša na pesku? Da bi sve bilo baš kako treba, ne zaboravite ovu važnu stavku!

Autor:

Razonoda

23.08.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Leto je stiglo i ekipa je spremna za još jedno nezaboravno putovanje. Odmor je svima neophodan i vreme je da se naprave nove uspomene i dogodovštine koje će se prepričavati mesecima.

I ove godine branite titulu najboljeg odbojkaša na pesku? Da bi sve bilo baš kako treba, ne zaboravite ovu važnu stavku!

Foto: Promo/AMSO

Odmor sa ekipom uvek prati mnogo smeha i dobrog provoda, ali i takmičenja u raznim vodenim i sportovima na pesku. Ako i ove godine branite titulu najbolje(g) u odbojci na pesku i znate da ćete mnogo vremena provesti na suncu, ali i da u vatrenoj igri jedan nesmotren potez može da vam poremeti planove, ne zaboravite da uplatite Putno zdravstveno osiguranje, jer – potrebno je!

Polisa Putnog zdravstvenog osiguranja, ukoliko je ugovoreno, pokriva troškove medicinskih usluga na odmoru u inostranstvu, bilo da je reč o ambulantnom ili bolničkom lečenju, neophodnim lekovima, zavojima i medicinsko tehničkim pomagalima ili neophodnoj dijagnostici do ugovorene obaveze.

Sve što treba da uradite jeste da pozovete broj telefona koji je naveden u polisi ili da polisu pokažete u zdravstvenom centru.

Više informacija o medicinskoj pomoći koju pokriva polisa Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja možete pronaći na njihovom sajtu, dok kupovinom polise na webshop-u, ostvarujete 30% popusta.

Sa online popustom, cena polise Putnog zdravstvenog osiguranja za 10 dana boravka u Hrvatskoj (sa doplatom za COVID-19) iznosi 1.696 RSD. Minimalan trošak za mirno i spokojno letovanje, zar ne?

Porebno je samo nekoliko minuta da svoju polisu obezbedite online i da potpuno bezbrižni krenete u novu morsku avanturu.

 

Želimo vam srećan put!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading