Triglav putno osiguranje - Da putujete bezbrižni

Autor: Republika

Razonoda

13.07.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je trenutak za dugo očekivano letovanje. Spremni ste za leškarenje na peščanoj plaži uz šum morskih talasa, odlazak na planinu i aktivnosti u prirodi ili obilazak istorijskih lokaliteta u poznatim metropolama, gde ćete videti različite znamenitosti i saznati nešto novo.

Triglav putno osiguranje - Da putujete bezbrižni

Foto: Triglav

Šta god da ste odlučili, da biste na odmor krenuli potpuno rasterećeni i kući se vratili samo sa lepim uspomenama, bez dvoumljenja ugovorite putno zdravstveno osiguranje.

To će vam pružiti finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta, jer vas na putovanjima mogu iznenaditi bolest i nepredviđene situacije. Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.

Kupovinom na portalu e.Triglav možete ostvariti poseban popust od 10%. Samo nekoliko klikova je dovoljno da se osigurate i realizujete popust. Svaki kupac polisu dobija na svoju e-mail adresu, a osnovne podatke SMS-om, bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Republika

Foto: Triglav

 

Pored toga, putno osiguranje se može ugovoriti u nekoj od poslovnica i partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto  tako, ukoliko imate pristup internetu/WiFi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova. 

O svim navedenim osnovnim, dopunskim, kao i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja, kao i na internet stranici www.triglav.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading