MESTO KOJE JE DOKAZ DA JE RAJ U SRBIJI: Lotus garden kao jedinstvena oaza mira, relaksacije i užitka

Autor:

Razonoda

14.09.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako tražite mesto koje će vam sigurno napuniti baterije i gde će podjednako uživati duša i telo, obavezno posetite imanje Lotus garden.

Republika

Foto: Imanje Lotus garden

Osim celodnevnog uživanja, imanje je moguće zakupiti za proslave ili događaje

Srbija je zemlja prepuna lokacija koje podsećaju na raj, a jedno od takvih mesta je fantastično imanje Lotus garden, koje se nalazi u zagrljaju bujnog šumskog pojasa, ušuškan i sakriven od gradske vreve, na samo sat vremena udaljenosti od Beograda i Novog Sada, u bajkovitom, mirnom seocetu Predvorice, nadomak Šapca.

Republika

Foto: Imanje Lotus garden

Predivan bazen je na raspolaganju svim gostima

Ako vam je potreban kraći predah ili nekoliko dana odmora za potpuni reset, ako ste sami, s prijateljima, porodicom ili tragate za savršenom tim bilding lokacijom, Lotus garden je odličan izbor. Bazen u prirodi na otvorenom, ukusna zdrava hrana, zen-zona, masaže garantuju odmor po meri i za pamćenje. Odmor koji ćete želeti da ponovite.

ČIST HEDONIZAM

Ovo mesto je jedinstveno po tome što pruža vrhunski doživljaj čistog hedonizma. Netaknuta priroda i specijalno kreirani sadržaji učiniće da se u potpunosti opustite i obnovite energiju.

Republika

Foto: Imanje Lotus garden

Za one koji žele da borave više dana, tu je i udoban smeštaj

Savršen dan izgleda ovako - u prirodi, daleko od gradskog betona, između krošnji drveća, nalazite se u prelepom bazenu. Nakon plivanja, uzimate koktel i smeštate se u udobnu ležaljku dok čekate ukusan ručak pripremljen od zdravih domaćih namirnica. U prelepom, autentičnom ambijentu od drveta možete zakazati i savršenu masažu.

Za sve poklonike drevne nauke o osnaživanju tela, uma i duha omogućene su i sesije joge, koje vode renomirani joga instruktori. Ponuda je obogaćena i blagotvornim reiki tretmanima, koji imaju za cilj da se napunite pozitivnom energijom.

Republika

Foto: Imanje Lotus garden

Gde god da se okrenete, pogled je kao iz bajke

Ako uživate u prirodi, ali ipak volite aktivan odmor, osim prilike da dan započnete plivanjem u velikom otvorenom bazenu, s pogledom na očaravajuću prirodu, tu je i opcija vožnja bicikle, mali fudbal, teren za odbojku, stoni tenis, pikado. Ukoliko aktivan odmor ne možete da zamislite bez svog ljubimca, onda vas sigurno raduje da je Lotus garden pet frendli i da su vaši četvoronožni prijatelji i više nego dobro došli.

RADIONICE ZDRAVE HRANE

Vrhunski kulinarski eksperti u Lotus gardenu pokazaće vam kako da pripremite zdrave specijalitete koji će zadovoljiti i najprefinjenije ukuse istinskih gurmana. Sveža i uvek ukusna jela pripremljena su od posebnih sastojaka, od povrća i voća koje brižljivo gaje u bašti. Ovde je gastronomija ljubav, uživanje, umetnost, pa se vlasnici raduju da je podele s vama i budu deo vašeg nezaboravnog kulinarskog iskustva.

Republika

Foto: Imanje Lotus garden

Osim uživanja u zdravoj hrani, imate mogućnost i da saznate nove recepte

Ukoliko vam jedan dan nije sasvim dovoljan za potpuni reset i želite da produžite boravak u Lotus gardenu, tu je i opcija noćenja u jedinstvenim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim objektima napravljenim od prirodnih materijala.

U paket koji podrazumeva noćenje u ovoj oazi mira i relaksacije, uključen je Lotus smuti dobrodošlice, kao i voće, za zdrav i ukusan početak dana. Kompleks raspolaže kapacitetom od četiri kućice da bi posetiocima pružio visok nivo privatnosti, a dostupne su tokom sva četiri godišnja doba.

Organizacija događaja za pamćenje

Lotus garden prostire se na površini od dva hektara i sadrži nekoliko objekata namenjenih za organizaciju korporativnih proslava, radionica, tim bilding aktivnosti. Ako želite da organizujete vaše radionice ili tim bildinge u Lotus gardenu, vlasnici će se prilagoditi vašim željama i zahtevima i osmisliti i realizovati najbolji koncept. Želite da vaš poseban dan poput rođendana ili svadbe organizujete na jedinstvenoj lokaciji i gostima priredite posebno iskustvo? Lotus garden je odličan izbor.

Foto: Imanje Lotus garden

Za besprekorne cvetne aranžmane zadužen je "Marcos flower design"

Iako je imanje samo po sebi prelepo, prilikom iznajmljivanja objekta za različite svečanosti imate mogućnost predivne cvetne dekoracije jer imanje sarađuje sa "Marcos flower design", koji se bavi dekoracijom cveća za najrazličitije svečanosti i "Ugorent eventom", koji iznajmljuju ugostiteljsku opremu za iste.

Dakle, oko organizacije vašeg slavlja ne morate da se opterećujete jer Lotus garden sve organizuje, a na domaćinu proslave je samo da se pojavi i uživa u slavlju.

Detaljnu ponudu možete da vidite na Instagram ili Fejsbuk profilu Imanje Lotus garden, gde možete i da rezervišete, kao i na telefon 063/87-26-084.

Više opcija

Boravak na imanju Lotus garden uključuje više opcija za goste:

  • Dnevna karta s ručkom i korišćenjem bazena
  • Dnevna karta s dva obroka i korišćenjem bazena
  • Noćenje s doručkom i bazenom
  • Noćenje s punim pansionom i bazenom
  • Iznajmljivanje celog imanja za različite vidove svečanosti
Republika

Foto: Imanje Lotus garden

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading