VOCAP IMA NOVO PRAVILO! Ne možete da birate želite li ga ili ne - prihvatite ga ODMAH ili vam brišu aplikaciju!

Autor:

Razonoda

12.04.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pravilo koje morate odmah prihvatiti ili ostajete bez aplikacije.

VOCAP IMA NOVO PRAVILO! Ne možete da birate želite li ga ili ne - prihvatite ga ODMAH ili vam brišu aplikaciju!

Foto: Printscreen

Platforma Vocap (WhatsApp) uvela je novo pravilo - ''spoljne poruke''. Naime, to znači da korisnici ove platforme mogu primati poruke svojih prijatelja koji koriste i druge platforme za slanje poruka, kao što su Telegam, Signal i obrnuto.

Takođe, nova pravila koja je uvela ova platforma će preciznije odrediti i definisati koje su vrste sadržaja dopuštene u aplikaciji i na novouvedenim kanalima, kao i kako ih prijavili.

Dalje, sadržaće i tehničke i pravne pojedinosti o tome kako se poruke iz Vocapa mogu proslediti "podržanim aplikacijama trećih strana" ili dobijati poruke od njih, piše Poslovni.

Stručnjaci navode da će upravo to biti problematično, jer ostaje nejasno kako će se to sprovoditi, a s druge strane, kompanije tvrde kako će se  "end to end" enkripcija poziva i ličnih poruka i dalje održavati, te da niko drugi pa čak ni Vacap neće moći da ih pročita ili posluša.

Prema onome što je najavljeno, da bi korisnici pristali na nove smernice, ne moraju ništa da urade osim da nastave da koriste mesindžer posle 11. aprila.

- Ako nastavite da koristite Vocap nakon 11. aprila 2024, prihvatate ova ažuriranja naših uslova korišćenja -  rekli su iz ove kompanije.

U suštini nemate uslov - ili ćete nastaviti da koristite aplikaciju po novim pravilima, ili ćete je obrisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading