ŠTA URADIŠE KLJUČEVI OD AUTOMOBILA! Apple morao da hitno ažurira NOVI IPHONE

Autor:

Razonoda

10.11.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virtuelni ključevi za BMW takođe ne rade, a prema nekim izveštajima, probleme imaju i vlasnici vozila Tojota supra

ŠTA URADIŠE KLJUČEVI OD AUTOMOBILA! Apple morao da hitno ažurira NOVI IPHONE

Foto: mac rumors printscreen

Kompanija Apple objavila je važno ažuriranje svog najnovijeg pametnog telefona iPhone 15s, nakon izveštaja o greškama prilikom plaćanja i korišćenja virtuelnih ključeva za automobile.

Konkretno, nekoliko vlasnika automobila BMW rekla je da su se funkcije komunikacije kratkog polja (NFC), kao što je Apple Pay, pokvarile kada su njihovi uređaji iPhone 15, iPhone 15 plus, iPhone 15 pro ili iPhone 15 pro max bežično napunjeni u njihovom vozilu, prenosi portal Verge.

Virtuelni ključevi za BMW takođe ne rade, a prema nekim izveštajima, probleme imaju i vlasnici vozila Tojota supra.

Apple je ove probleme rešio ažuriranjem 17.1.1 koje prema tvrdnjama kompanije iz Kupertina ispravlja greške za probleme sa bežičnim punjenjem u određenim automobilima, prenosi Njujork post.

Korisnici treba samo da uđu u svoja podešavanja i pronađu karticu "ažuriranje softvera" dok je njihov telefon povezan na izvor napajanja i internet, a takođe je moguće uključiti i automatska ažuriranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading