NERVIRA VAS ŠTO INSTAGRAM PRATI SVAKI VAŠ KORAK? Evo kako možete ODMAH da ga zaustavite

Autor:

Razonoda

22.10.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete morati više da prevrćete očima dok listate feed

NERVIRA VAS ŠTO INSTAGRAM PRATI SVAKI VAŠ KORAK? Evo kako možete ODMAH da ga zaustavite

Foto: pixabay.com

Instagram je u poslednje vreme postao dosta agresivan sa reklamama i oglasima, budući da im je to isto sada u opisu posla. Da prate svaki vaš korak i kad jeste, ali i kad niste na aplikaciji.

Kompanija Meta objavila je da sada postoji način da bolje kontrolišete svoju privatnost, a u tome bi trebalo da pomogne opcija pod nazivom "Activity Off-Meta Technologies", koja je vezana za Facebook.

Kada pogledate šta se nalazi tu, možete da vidite "tajni dosije" koji Facebook vodi o vama kada ne koristite aplikaciju. Ista stvar stiže i za Instagram.

Moći ćete da vidite koje kompanije prikupljaju podatke o vama, i da odaberete koje želite da isključite iz tih aktivnosti. Biće moguće, kako se navodi, i da obrišete sve prikupljene podatke odjednom.

Da pristupite ovoj funkciji, trebalo bi da, kada stigne, bude jednostavno dostupna - samo odete u "Settings", pa zatim "Accounts Center".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading