ZNATE LI DA YOUTUBE MOŽETE SORTIRATI I PO BOJI? Dovoljno je da uradite samo OVU STVAR i sve će se promeniti

Autor:

Razonoda

08.10.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada budete primenili ovu promenu, primetićete ne samo da je sve drugačije, već će vam njihov server nuditi neke nove stvari

ZNATE LI DA YOUTUBE MOŽETE SORTIRATI I PO BOJI? Dovoljno je da uradite samo OVU STVAR i sve će se promeniti

Foto: pixabay.com

Do sada je bilo poznato da se YouTube može sortirati po ključnim rečima ili kategorijama, ali znate li da na omiljenoj stranici za snimke možete sve složiti i po bojama?

YouTube omogućava sortiranje početne stranice po boji tako da će se kao rezultati pretraživanja pojaviti samo videozapisi koji pretežno imaju odabranu nijansu.

Raspon boja nije širok - na raspolaganju su samo tri – crvena, zelena i plava. Korisnici kažu da su i one dovoljne da unesu živost na stranici i ulepšaju im dan, piše Life Hacker.

Kako doći do ove opcije i podesiti parametre i sa bojama?

Na mobilnom telefonu otvorite aplikaciju YouTube i listajte kroz opcije sortiranja pri vrhu ekrana na levo, sve dok ne dođete do kraja.

Tamo će vam se ukazati tri boje. Dovoljno je samo da pritisnete jednu od njih i YouTube će osvežiti stranicu sam, prikazujući video snimke u kojima dominira vaša odabrana boja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading