IMATE iPHONE I NERVIRAJU VAS NEČIJI STALNI POZIVI? Evo kako da ih odmah UTIŠATE a da ne poremetite druge u telefonu

Autor:

Razonoda

31.08.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trik je u meniju i tome da tamo pronađete opciju kojom ćete za nekoliko trenutaka uspeti da se rešite svakodnevne gnjavaže

IMATE iPHONE I NERVIRAJU VAS NEČIJI STALNI POZIVI? Evo kako da ih odmah UTIŠATE a da ne poremetite druge u telefonu

Foto: pixabay.com

Koliko puta vam se samo dogodilo da vas neko gotovo svakodnevno poziva i uznemirava, a da zbog na prvom mestu pristojnosti, ne želite da ga uvredite i blokirate, a rado biste da ga precrtate?

Ukoliko je vaš telefon iPhone postoji brzo i lako rešenje da osobu koja vam nije previše simpatična gotovo ignorišete, a da ne morate da utišavate i sve ostale kontakte u telefonu.

Na iPhone-u se skoro sve obavlja preko menija, pa i ova opcija. Prvo idite u podešavanja i tamo odaberite opciju za "Focus".

Pritisnite na znak plus u gornjem desnom uglu i izaberite opciju za prilagođeni Focus mode. Telefon će od vas nakon toga tražiti ime za novi Focus.

Upišite ga i birajte "Next". Nakon toga idite u opciju "People", pritisnite na '"Silence Notifications From" i pritisnite "Add People" i birajte kontakte koje želite da utišate.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Nakon što odradite ono što vas je najviše živciralo, završite sa postupkom tako što ćete pritisnuti "Done".

Nakon toga s vrha ekrana povucite kontrolni centar, dugo pritisnite opciju za Focus i birajte Focus koji ste kreirali. Kasnije možete da ga isključite jednostavnim prebacivanjem na drugi Focus ili gašenjem Focusa.

Ovaj metod utišavanja kontakata veoma je koristan u slučaju da određenu osobu iz kontakata želite da načinite neprimetnom tokom određenog perioda.

Ako za njih više nikada ne želite da čujete, uvek vam preostaje opcija da ih jednostavno blokirate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading