PAO VOCAP! Aplikacija ne radi širom sveta, milijarde korisnika prijavljuje problem!

Autor:

Razonoda

25.10.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korsnici širom sveta i Srbije od jutros prijavljuju zastoj u radu popularne aplikacije za razmenu poruke, Vocap.

PAO VOCAP! Aplikacija ne radi širom sveta, milijarde korisnika prijavljuje problem!

Foto: Printscreen

Saobraćaj u vidu razmene pooruka, ide otežano, i korisnicima se prikazuje u gornjem delu ekrana učitavanje mreže. Ovo može da utiče na milijardu korisnika širom sveta.

Čet aplikacija počela je postepeno danas oko 10.00 sati po srednjeevropskom vremenu ponovo da funkcioniše, najpre za pojedine korisnike u Indiji, Aziji i Velikoj Britaniji, koji su rekli da mogu da šalju i primaju poruke i video zapise.


Kompanija Meta platforms je saopštila da je utvrdila problem u funkcionisanju nakon što su korisnici širom sveta prijavili ranije danas da Vocap ne funkcioniše, javio je Rojters.

Portparol kompanije Meta platforms rekao je da su ljudi širom sveta imali problema u slanju i primanju poruka jer Vocap nije funkcionisao i izvinio se korisnicima za sve neprijatnosti.

Kompanija nije otkrila razlog zbog kojeg Vocap danas nije funkcionisao.

Podsećanja radi, Vocap je najveća platforma za razmenu poruka na svetu, sa više od dve milijarde aktivnih korisnika mesečno, i treća najveća društvena platforma posle Fejsbuka i Jutjuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading