ODVAŽAN, BRZ, STABILAN I ZABAVAN: Novi Opel oduševio na Sajmu automobila, a PRVI PUT U ISTORIJI na autu će se videti OVO!

Autor:

Razonoda

11.09.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štand Opela na nedavno održanom Sajmu automobila u Minhenu bio je krcat zainteresovanim ljudima koji su želeli da vide šta je to novo što ima ovaj auto gigant

ODVAŽAN, BRZ, STABILAN I ZABAVAN: Novi Opel oduševio na Sajmu automobila, a PRVI PUT U ISTORIJI na autu će se videti OVO!

Foto: youtube.com/REC Anything

Nemački proizvođač automobila najavio je najveću promenu u istoriji. Od sledeće godine će svaki model, prema rečima izvršnog direktora Opela Florijana Hetla, biti sa električnom varijantom.

Opel je, s tim u vezi, na Sajmu predstavio Experimental, novi električni model. Hetl je na predstavljanju istakao da Opel “tako zamišlja budućnost”.

- Na ovogodišnjem sajmu IAA Mobility dajemo konkretan pogled na sledeće poglavlje naše marke. Opel Experimental pokazuje kako zamišljamo budućnost Opela: Električnu, jednostavnu i uzbudljivu - rekao je Florijan Hetl.

Pored Experimentala koji je bio glavni hit iz Opela, na Sajmu su predstavljeni i Astra Sports Tourer Electric i Corsa Electric.

Hetl je naglasio da je Experimental potpuno električan auto čime se smanjuje ugljen-dioksid. Ima odvažan i jasan dizajn i fokusiran je na ono što je vozaču najvažnije.

- Njegove proporcije su sjajne, ima inteligentno aerodinamičko rešenje i najsavemeniju tehnologiju osvetljenja. Sve ovo pokazuje da mi nismo spremni za najveću promenu u auto industriji. Mi smo ispred - rekao je Hetl.

Kad smo već kod osvetljenja, Opel će na Experimentalu prvi put u istoriji imati munju, zaštitni znak kuće, koja svetli!

Astra Sports je klasičan, pomalo robustan model iz Opela, dok je Corsa Electric za sve one koji u svakodnevnom životu žele da voze lokalni mali automobil bez štetnih emisija.

- Kupovina Opela mora da bude jasna i jednostavna, ali i zabavna - rekla je Rebeka Rajnerman, direktorka Marketinga u Opelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dara

11.09.2023 16:01

sve i da imam novaca ne znam koliko,i da je ugrađen ambilife prečiščivač za automobil,ne bi takav automobil kupila u životu.