POTEZ TURNIRA: Bridžis pogodio NESTVARNU TROJKU za produžetak, ali uzalud! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan koš zvezde Bruklin Netsa.

POTEZ TURNIRA: Bridžis pogodio NESTVARNU TROJKU za produžetak, ali uzalud! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Kanade slavila je u meču za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Manili, pošto su sa 127:118, posle produžetaka, savladali selekciju Ameriku u Manili.

Na taj način su Kanađani po prvi put u istoriji osvojili medalju na Mundobasketu, dok su Amerikanci, drugi put u nizu, ostali bez bilo kakvog odličja.

Imala je Kanada prednost čitav susret, razlika je uglavnom bila i dvocifren, ali se polako otopila pred finiš, u kom smo videli spektakl i najbolji potez turnira.

Imala je Kanada +4 (111:107) na četiri sekunde do kraja, kada je Mikel Bridžes fauliran. Pogodio je prvo, drugo namerno promašio, a zatim je sam stigao do lopte i pogodio ludu trojku iz okreta, kojom je doneo izjednačenje svom timu (111:111).

Ipak, u produžetku su Ameri pali, nisu iskoristili momentum, pa su na kraju Kanađani stigli do bronzane medalje.

Podsetimo, ovo je bila uvertira za veliko finale koje nas čeka od 14:40, a u kom se sastaju Srbija i Nemačka, a taj duel možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading