NEMA KO SE NIJE OSVRTAO: Ulicom “prošetao” NAJMANJI AUTO NA SVETU! Zbog jedne stvari svi su poželeli da ga imaju

Autor:

Razonoda

29.08.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U moru limuzina i prestižnih modela, ovaj "mališan" je bez problema pre ostalih pronalazio svoj put u gužvama

NEMA KO SE NIJE OSVRTAO: Ulicom “prošetao” NAJMANJI AUTO NA SVETU! Zbog jedne stvari svi su poželeli da ga imaju

Foto: Citroen printscreen

Stanovnici Londona su poslednjih dana imali prilike da vide Citroen Ami, po mnogim kriterijumima najmanji auto na svetu.

Naviknuti na Ferrari, Lamborghini ili Aston Martin, građani Londona nisu mogli da veruju svojim očima da po otmenim delovima grada jezdi ovo “malo čudo”, kako su komentarisali neki na mrežama.

Citroen Ami savršeno se uklopio u gužve na ulicama jer je mogao da se provuče tamo gde ostali ne mogu i svuda je pronalazio mesto za parking.

Ono što im se najviše svidelo bila je zlatna folija kojom je Ami bio prekriven. Zbog toga je pored minimalističkog izgleda delovao dodatno neodoljivo.

Republika

Foto: Citroen printscreen

 

 

Odličan marketinški potez Citroena pokazao se kao pun pogodak, a Ami je postao prvi "urbani superautomobil", poručili su iz kompanije. 

Brojni stanovnici fotografisali su se pored nekoliko primeraka koji su viđeni tokom prošlog vikenda.

Ami će biti narednih dana promovisan i po drugim najvećim britanskim gradovima. Sudeći prema reakciji stanovnika Londona, i drugi žitelji na Ostrvu sasvim sigurno zapitaće se da li je ovaj auto, naročito zbog svoje veličine i kompaktnosti pravo rešenje za gužve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading