Zašto je važno da osigurate svoj automobil?

Autor: Republika

Razonoda

12.04.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste barem i jednom imali situaciju da vas je neko udario i oštetio vaš automobil, ili je deo fasade pao i naružio izgled vašeg četvorotočkaša, onda znate koliko je važna polisa Kasko osiguranja!

Zašto je važno da osigurate svoj automobil?

Foto: I stock

U pitanju je najbolji način da zaštitite svoje vozilo i u situacijama kada o sudbini vašeg automobila ne odlučujete samo vi.

Kupovina Kasko polise u AMS Osiguranju omogućiće vam nadoknadu štete na vozilu, bez obzira na to da li ste vi izazvali nezgodu ili ste samo učesnik u nekoj nepredviđenoj situaciji. Važno je da polisu Kasko osiguranja imate i kako biste na svaki put kretali sa jednom brigom manje – onom o automobilu. Isto tako, polisa Kasko osiguranja će vam značiti ukoliko vas neko “čukne” na parkingu, da nadoknadite i pokrijete eventualnu štetu.

Kasko polisa AMS Osiguranja pokriva troškove štete nastale usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije i, ukoliko je ugovoreno, krađe. Pored potpunog Kasko osiguranja, možete se odlučiti i za delimično i dopunsko Kasko osiguranje.

Dopunskim Kasko osiguranjem vozila može se ugovoriti pokrivenost od rizika krađe, krađe stakala na motornim vozilima, kao i utaje vozila. Ovo osiguranje moguće je zaključiti samo uz potpuno Kasko osiguranje.

Delimično Kasko osiguranje pokriva štetu loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, koje je jedno od najčešćih oštećenja.

Uz zaključenu polisu Kasko osiguranja, AMS Osiguranje svim vozačima poklanja i člansku karticu AMSS za besplatan šlep i pomoć na putu u Srbiji i Evropi.

Važno je da znate i da štetu nastalu na vozilu ne sanirate dok se ne izvrši procena i prijava štete, a da naknadu štete možete ubrzati ukoliko odmah po nastanku štetnog događaja obavestite nadležne organe čime ćete upotpuniti prijavu odštetnog zahteva.

Za sve dodatne informacije o Kasko osiguranju uvek se možete obratiti prijateljima iz AMS Osiguranja na broj 0800 009 009 ili ih pronaći na njihovom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading