LENA NE SME DA ODVEDE DETE U VRTIĆ ZBOG FIZIČKOG IZGLEDA: Mame je se plaše, a kada se skine GRMI kako izgleda

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavodljiva žena pravi problem drugim majkama i suprugama!

LENA NE SME DA ODVEDE DETE U VRTIĆ ZBOG FIZIČKOG IZGLEDA: Mame je se plaše, a kada se skine GRMI kako izgleda

Foto: printscreen/instagram

Lena

Lena, 31-godišnja influenserka iz Los Anđelesa, suočava se sa neobičnim izazovima zbog svog izgleda dok obavlja svakodnevne obaveze koje ima kao majka. Iako je srećna sa svojim verenikom, Lena tvrdi da ima problema sa drugim ženama kada ide u vrtić da ostavi decu. Naime, njoj druge majke zavide zbog njenih atraktivnih oblina.

Predrasude i osude drugih

Lena ističe da je često suočena sa neodobravanjem drugih majki koje je posmatraju s predrasudama, a smatra da je to zbog njenog fizičkog izgleda. Ona navodi da se oseća kao da je druge majke smatraju pretnjom i da je zbog toga osuđuju, čak i pre nego što su je upoznale.

- Mislim da neke od ovih mama misle da ću se skinuti i odmah spavati s njihovim muževima, ako ne budu nadgledale svaki moj pokret - izjavila je Lena za strane medije.

Foto: printscreen/instagram

Lena je majka koje se plaše ostale žene


Borba protiv stereotipa

Uprkos tome, Lena ističe da se trudi da ne dozvoli da je stereotipi definišu. Ona ističe da je uspešna blogerka, preduzetnica i poslovna žena koja je izgradila svoj brend od nule, te da je njen odnos sa verenikom zdrav i pun poštovanja.

Lena takođe naglašava da je i ona "normalna" mama, ističući svoju ljubav prema kuvanju za porodicu. Ona otkriva da je velika gurmanka i da uživa u pripremi obroka za svoju porodicu, te da je ručak za nju dragoceno porodično vreme koje provode zajedno, prenosi "Najzena".

Lena se suočava sa izazovima i predrasudama, ali ističe da nastavlja da živi svoj život punim plućima, ne dozvoljavajući drugima da je definišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading