OVAKO ŽIVI BUBNJAR KOJI JE OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM! Sada ima ženu pored sebe, evo kako se slažu (FOTO)

Autor:

Zabava

11.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po glasu mi se Vera učinila najsimpatičnija i došao sam kod nje.

OVAKO ŽIVI BUBNJAR KOJI JE OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM! Sada ima ženu pored sebe, evo kako se slažu (FOTO)

Foto: Facebook

Slobodan Jurišić

Slobodan Jurišić Jura, nekadašnji bubnjar "Yu grupe", ostao je nedavno bez ičega kada su ga opljačali nepoznati počinioci. Nekoliko dana je živeo u nehumanim uslovima, bez struje i vode, a zahvaljujući ljudima dobrog srca, život mu se promenio iz korena. On je već neko vreme kod jedne gospođe, koja se ponudila da mu obezbedi krov nad glavom, te mu se život promenio iz korena. 

Foto: Youtube/Gitarijada Zajecar

Yu grupa

 

Sada je našao mirnu luku kraj Vere koja ga je pozvala da žive zajedno pod istim krovom.

- Živeo sam kod Peđe kratko, nekih 10 do 20 dana i onda me je 100 žena zvalo, iz Trstenika, Niša, ali sve je to udaljeno odavde poprilično. Po glasu mi se Vera učinila najsimpatičnija i došao sam kod nje. Toliko smo se zbližili, ja sam došao kod nje. Prelepo mi je sada - priča Jurišić za Blic i objašnjava kako je izgledao njihov prvi razgovor:

Foto: Youtube/Gitarijada Zajecar

Yu grupa

 

Rekla mi je: „Ja sam sama, i plašim se da budem sama. Nemam nikoga. Dođi kod mene, i ja sam došao.” Rekao sam joj da nema potrebe da više bude uplašena i da ću je ja čuvati. Ona me je prihvatila i drugi dan me već češkala tu na krevetu. Divna je žena. 

Vera je Jurišića odmah kupila ljubaznošću i brigom, a zajedno planiraju i mnogo toga.

- Ona je radila u Beogradu kao pevačica, ali ne peva već šest godina. Prodala je stan u Beogradu i kupila ovu kuću od 200 kvadrata. Verovatno ćemo prodati ovu kuću da kupimo nešto malo, jer i ona je žena skromna, a ovo je ovde veliko. Šta će nam? Da gajimo kokoške… Ja ne bežim ni od čega, kako ona odluči, tako ćemo živeti. Ona je divna i pobožna - priča Slobodan. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading