ANĐELINA DŽOLI SA ĆERKOM VIVIJEN NA CRVENOM TEPIHU: Kažu da mlada nada ne podnosi pojavljivanje u javnosti, ali SADA je imala dobar razlog (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumačku ekipu čine istaknuti umetnici.

ANĐELINA DŽOLI SA ĆERKOM VIVIJEN NA CRVENOM TEPIHU: Kažu da mlada nada ne podnosi pojavljivanje u javnosti, ali SADA je imala dobar razlog (VIDEO)

Foto: Profimedia

Anđelina Džoli proslavila je brodvejsku premijeru mjuzikla "The Outsiders" sa ćerkom Vivijen. Glumica se pojavila na premijeri, nove scenske adaptacije ljubavnog romana S. E. Hintona.

Pozirala je sa 15-godišnjom Vivijen, kao i sa kreatorom muzike i ko-kreatorom knjige Džastinom Levinom, i glumcima, na crvenom tepihu u pozorištu Bernard B. Jacobs.

Radnja mjuzikla "The Outsidersa" odvija se u Tulsi, Oklahoma, 1960-ih i prati braću Poniboja Kertisa (koje igra Brodi Grant u ovom mjuziklu), Darela Kertisa (Brent Komer), Sodapopa "Soda" Kertisa (Džejson Šmit) i njihovu grupu prijatelja neko vreme posle pogibije roditelja braće.

Foto: Profimedia

Vivijen na premijeri sa majkom

Radnja mjuzikla vrti se oko sukoba između grupe i imućnijih tinejdžera u gradu, poznatih kao Socs. Glumačku ekipu serije zaokružuju Skaj Lakota-Linč kao Džoni Kejd, Deril Tofa kao Kit "Tvo-Bit Metjuz" i Džošua Bun kao Dalas "Dali" Vinston.

Inspirisana pesmom Roberta Frosta "Ništa zlato ne može da ostane", to je stih koji je protagonisti Poniboju rekao bliski prijatelj Džoni tokom jednog od najvažnijih trenutaka priče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Džoli je prvi put objavila u avgustu 2023. da radi kao glavni producent na novom mjuziklu. Takođe je tada otkrila da će se Vivijen pridružiti produkciji kao asistent volonter. Ona je nedavno rekla za "Pipl" da je inspirisana da doprinese novom mjuziklu jer "se saoseća sa ovim kreativnim timom".

- Bila je privilegija biti deo procesa. Toliko poštujem Brodvej i sve koji rade u njemu. Bila sam u pozorištu i posmatrala prve reakcije, uključujući često veoma emotivnu reakciju mladih ljudi. Veoma je dirljivo - rekla je glumica Anđelina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading