PORODILA SE DVE NEDELJE RANIJE ZBOG HOROSKOPA: Ispovest ove majke digla je SRBIJU NA NOGE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog horoskopskog znaka žena je odlučila da se porodi ranije.

PORODILA SE DVE NEDELJE RANIJE ZBOG HOROSKOPA: Ispovest ove majke digla je SRBIJU NA NOGE

Foto: shutterstock

Jedna neobična priča o trudnici koja je "pomerila porođaj" kako bi izbegla da joj se dete rodi u određenom horoskopskom znaku izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama. Ova tema izazvala je brojne reakcije i komentare korisnika Tvitera, pokazujući koliko je snažan uticaj verovanja u horoskop na neke ljude.

Trudnica i njena odluka


Jedna mlada majka podelila je svoje iskustvo na forumu, otkrivajući da se porodila dve nedelje pre termina samo kako bi izbegla da joj ćerka bude rođena u horoskopskom znaku Ribe, želeći umesto toga da bude Vodolija. Izrazila je svoju zabrinutost da bi dete moglo da nasledi emotivnu i osetljivu prirodu, a želela je da mu pruži drugačije iskustvo od svog, s obzirom na to da je i sama Riba.

Foto: pixabay.com

Porodila se pre termina da joj dete ne bi bila Riba


Reakcije korisnika Tvitera

Ova priča izazvala je različite reakcije među korisnicima Tvitera. Mnogi su bili iznenađeni, ali istovremeno i prepoznali su slična iskustva kod drugih majki. Neki su čak podelili svoje priče o tome kako su čule slične situacije u svom okruženju, što je dodatno produbilo diskusiju o uticaju verovanja u horoskop na odluke trudnica, prenosi "Kurir".

Ova tema izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a komentari poput "Pravda za Ribe" ili "Ja se iskreno nadam da se ovo nije desilo" jasno pokazuju koliko je ova tema podelila mišljenja javnosti. Takođe, pojedini korisnici izrazili su zabrinutost zbog potencijalnih zdravstvenih rizika koje može doneti pomeranje termina porođaja iz ovakvih razloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ateista

14.04.2024 14:49

Ima mnogo opičenog naroda koji veruje u svakakve gluposti doduše to mu nije zabranjeno nego je žalosno što ubeđuju druge u te njihove fantazije veruj u šta hočeš al pusti druge da neveruju