NESTANAK JE PRIJAVLJEN 2015. GODINE: Pronađen je OSAM godina kasnije živ i zdrav, a onda je rečeno kakve PERVERZIJE mu je radila rođena majka

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina o zlostavljanju navodno je isplivala tokom razgovora sa istražiteljima.

NESTANAK JE PRIJAVLJEN 2015. GODINE: Pronađen je OSAM godina kasnije živ i zdrav, a onda je rečeno kakve PERVERZIJE mu je radila rođena  majka

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@KPRC2Click2Houston

Poršle godine se pojavio čovek iz Teksasa koji je misteriozno nestao pre osam godina. Rudolf Rudi Farijas je sve vreme bio kod kuće, a nestao je 2015. godine. Tada je imao 17 godina, a pronađen je živ u crkvi u Hjustonu 29. juna. Kada se pojavio ispričao je da je sve vreme "živeo u zatvoru".

Ali, policija je kasnije otkrila da je momak, koji sada ima 25 godina, zapravo nestao samo jedan dan, a da su godine tokom kojih nije bio tu upitne.

Ipak se desilo zlostavljanje?

Aktivista Kvanel X nedavno je izneo šokantne detalje o navodnom zlostavljanju Rudija Farijasa nakon njegovog povratka. Prema rečima Kvanel X-a, istina o navodnom zlostavljanju isplivala je tokom razgovora Farijasa sa istražiteljima iz policije Hjustona. On je istakao da je Farijas otkrio da je tokom svog zarobljeništva njegova majka, Džejni Santana, sprovodila zastrašujuće oblike zlostavljanja i manipulacije.


Jedan od najzapanjujućih detalja koji je isplivao jeste da je majka prisiljavala Farijasa da glumi ulogu oca, namećući mu da on treba da glumi njenog muža.

- Govorila mu je da mora da joj bude muž - otkrio je Kvanel X, osvetljavajući jezive detalje ove priče. Ovo otkriće dodatno je produbilo šok i tugu koji su već preplavili zajednicu, dajući uvid u psihološku torturu kroz koju je Farijas prošao.

Foto: preentscreen/Youtube

Dečak koji je nestao 2015. pojavio se osam godina kasnije

Navodno ga je drogirala i se*sualno zlostavljala. Međutim, policija je rekla da Farias nije prijavio nikakve navode o zlostavljanju.

Jednom, u emotivnom intervjuu za Fok 26 i ABC 13, muškarac je podelio svoju priču u pokušaju da se iskupi. Rekao je da je, iako je mogao da ode tokom godina, osećao da je izmanipulisan da ostane.

- Kao da živim u zatvoru. Kao da živim u zatvoru ceo svoj život. Samo sam želeo da budem slobodan. Osećao sam kao da imam stokholmski sindrom, samo sam se držao protiv svoje volje mentalno, a ne fizički. Nikad me nije zaključala ili znaš da mi je stavila lisice ili nešto slično. Imao sam slobodnu volju da odem... bilo mi je kao ispiranje mozga, poput "uhapsiće te zbog prebrze vožnje" - ispričao je.

On je negirao da ga je majka se*sualno zlostavljala, ali je rekao da je pomerala granice i da mu je bilo neprijatno. 

- Nije me prisiljavala ili bilo šta... Nikada ne bi bilo tako. Samo stvari zbog kojih mi je zaista neprijatno. Ponekad sam morao da spavam u njenom krevetu... samo granice koje je pomerala, rekao bih "Stani", a ona bi odgovorila: "Zašto? Zašto? Zašto? Šta sam uradila? Nisam ti uradila ništa loše" - pričao je navodno momak.

Opisao je kako je morao da se krije kada su ljudi dolazili u posetu. Govorila mu je da ne pravi buku i da bude kod kuće dok ne odu.

- Hteo sam da vrištim za njima, ali u isto vreme jednostavno nisam mogao jer jedina osoba kojoj sam mogao da verujem bila je moja mama. Ona mi je rekla toliko stvari o mojoj drugoj porodici koje nisam znao i nisam mogao da proverim. 

Na pitanje da li oseća da ga je majka iskoristila, Farijas je rekao: "Vrlo".

Na pitanje da li imaju normalan odnos majka-sin, rekao je:

- Ne, posle svega toga. Ne posle svega što je uradila i da budem iskren, ne želim ga sa njom.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading