SAMO NAJINTELIGENTNIJI ĆE PRONAĆI JEDAN DRUGAČIJI BROJ ZA 13 SEKUNDI: Ne mogu svi ovo, mozgalica zbog koje se svi svađaju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo retki će uspeti!

Brzo uočavanje različitih znakova ili brojeva je odlika posebnih. Ovoga puta reč je o uočavanju drugačijeg broja koji pokazuje da nije reč samo o ponuđenim četvorkama. Ova mozgalica je prava "poslastica" za sve one koji vole da se zabave. Pripremljen je običan beli papir sa četvorkama koje su poređene u redovima, odnosno odvojene tri po tri.

Foto: Republika.rs

Na ovoj fotografiji pronađite broj

Ova mozgalica je ipak malo drugačija od ostalih. Na slici su predstavljeni brojevi i deluje kao da su svi isti, ali ako se malo bolje zagledate, pronaći ćete veliku razliku. Smatra se da će samo oni koji su najbrži i inteligentniji od ostalih pronaći razliku među brojevima, za veoma kratko vreme, konkretno za 13 sekundi. Iako je reč o sekundama moguće je da pronađete razliku, mada to neće verovatno svima poći za rukom. Skoncentrišite se i počnite. 

Da li ste uspeli da pronađete broj koji se razlikuje?

Foto: Republika.rs

Broj koji se razlikuje

Ako niste, pred vama je rešenje! U poslednjem redu, broj koji je peti po redu pokazuje da je reč o različitom broju. U pitanju je sedmica koja se pojavljuje umesto četvorke. 

Možda niste uspeli da pronađete rešenje, ali sada je tu pred vama!

Da podsetimo, mozgalice i zagonetke nas teraju na razmišljanje, kao i da vežbamo logiku. Često ćete čuti da mozgalice "treniraju" mozak, što takođe nije daleko od istine. Kad god imate priliku, bavite se ovakvim sadržajem jer osim što je zabavno, korisno je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading