TEST PODSVESTI: Odlučite se za JEDNU kuću i saznajte šta vam je u životu KAMEN SPOTICANJA (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.10.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suočićete se sa osobinama koje vas sprečavaju da budete srećni.

TEST PODSVESTI: Odlučite se za JEDNU kuću i saznajte šta vam je u životu KAMEN SPOTICANJA (FOTO)

Foto: Pixabay/Printscreen

Kuće

Poteškoće da ostvarite ono što ste zamislili ili jednostavnije rečeno "kamen spoticanja"  često sprečava svakoga od nas da budemo srećni.

Kamen spoticanja tiče se kako uspeha na poslu, tako i ljubavnog, porodičnog... Važno je verovati i nadati se kako mnogi kažu "boljem sutra".

U nastavku pogledajte fotografije pet kuća. Ona koju ste izabrali otkriće šta je vaš kamen spoticanja u životu.

Foto: Pixabay/Printscreen

Izaberite jednu od kuća sa slike

Kuća broj jedan

Premalo verovanja i takorečeno život bez visokih ciljeva je drugo ime za vas. I ovoga puta odabrali ste nešto minimalno. Vi ste tip osobe koji ne voli da se "gura" svuda, a nekada je potrebno da se istaknete. Zapravo, veoma često se morate pokazati kako biste napredovali, ništa ne dolazi tek tako. Osnova vašeg povlačenja je stid.

Kuća broj dva

Emotivci koji preterano brinu za druge, ali ne i za sebe. Morate staviti sebe na prvo mesto. Nije loše biti empatičan ali jednostavno sve što je preterano ne može biti dobro. Disciplinovani ste od detinjstva zbog čega često prećutite i ispoštujete tuđe želje. 

Kuća broj tri

Raskoš i želja da pokažete drugima da ste bogati je vaša slaba tačka. Često se zanesete u šopingu, te kupujete ono što vam uopšte nije potrebno. Ne možete da odolite porivu i da zaustavite sami sebe. Želite sve da imate što vodi u nerazumnu kupovinu.

Kuća broj četiri

Smirenost i jednostavnost vaša je jača strana. Ipak, ono u čemu možete preterati je prevelika tolerancija na tuđe greške i propuste. Umesto da se bar malo potrudite i pokažete da ste glavni, ako i zaista jeste, vi se povlačite pred drugima što nikako nije dobro, pogotovo ne na poslu.

Kuća broj pet

Poštujete druge, ali znate šta hoćete i stabilni ste. Ono što drugi ne vide je veliko predomišljanje. Često se osećate nestabilno i nejako. Čuvate distancu sa okolinom što je u nekim situacijama i dobro. Tajne čuvate za sebe, što je takođe velika prednost, ali nekada je dobro da kažete šta vas muči i "olakšate dušu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading