ONA OVAKO VARA MUŽA MESECIMA: Žene je podržale i proglasile "KRALJICOM", muškarcima nije dobro! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

12.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Setila se genijalne stvari.

ONA OVAKO VARA MUŽA MESECIMA: Žene je podržale i proglasile "KRALJICOM", muškarcima nije dobro!  (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Da se žene služe raznoraznim trikovima, ovo je čist primer. Jedna domaćica prozvana pravom "genijalkom" nakon što je otkrila na koji način vara supruga. 

Ipak, iako deluje čudno, veoma je interesantno, možda i "ukradete" ovu foru od nje!

- Prvog u mesecu s računa mog supruga meni stiže 250 dolara. To je za našu kućnu čistačicu. Kuća se temeljno čisti svakog prvog u mesecu.Tražila sam čistačicu pre mnogo godina, dok sam bila trudna i povraćala 10 puta na dan dok sam brinula o našem jednogodišnjaku - rekla je Briana na svom TikTok profilu. 

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Tiktokerka naplaćuje svoje usluge čišćenja

Njen suprug se tada protivio i rekao da nisu u finansijskoj mogućnosti za čistačicu, ali je na kraju ipak pristao na to ali po nižoj ceni. Tada je ona rekla da je pronašla jednu po ceni do 250 dolara mesečno. 

 

 

Žena je tada mislila genijalan plan koji je odmah primenila. 

- Ono što on ne zna je da sam ja ta koja dubinski čisti kuću svakog prvog u mesecu. Upravo sam stavila novac u džep. Mislim da ću taj novac da iskoristim da pronađem sebi noviji, skuplji hobi. Čini se da mom mužu to ne smeta - nastavila je.

U opisu videa joj stoji: "Ima li neko preporuku za skup hobi?" čini se da se ona šali oko trošenja novca. Stečenm novac ona želi da potroši na nešto mnogo bolje. 

Mnoge žene su je podržale jer je podigla svest o čišćenju i koliko to zaista košta.

- Suprug i ja smo se rastali pre godinu dana, izbacio me iz kuće bez dinara. Žao mi je što se nisam pre ovoga setila - pisalo je u jednom od komentara. 

- To i ja radim. Kažem da čistačica podiže cenu na svaka treseca i tako stavljam novac sa strane - glasio je drugi komentar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading