GODINU DANA NIJE OPRALA LICE VODOM: Umesto toga koristi ovu UŽASNU mešavinu i kaže da ČUDA ČINI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka kaže da joj je ova mešavina rešila probleme sa aknama.

GODINU DANA NIJE OPRALA LICE VODOM: Umesto toga koristi ovu UŽASNU mešavinu i kaže da ČUDA ČINI

Foto: The Sun/Printscreen

Devojka godinu dana nije oprala lice

Za razliku od većine žena koje vode računa o svojoj koži, Kendis Rej nije oprala lice više od godinu dana i kaže da je to "izlečilo" njenu kožu. Umesto toga, ona "namaže" svoje lice goveđom masnoćom i medom kako bi izvukla koristi za negu kože od prirodno dostupnih proizvoda.

Ona je ceo proces objavila na društvenim mrežama pod nazivom Thrive Vith Candice, kreatorka sadržaja je nedavno dala ljudima uvid u to kako se brine o svom tenu. Otkrila je da većinom koristi goveđu mast za lice, kao i med. Kendis tvrdi da joj je odluka da koristi goveđu mast i med umesto "hemijskih proizvoda" uštedela toliko novca – nešto što većina žena želi da uradi za sebe.

Još jedan jedinstven aspekt njene rutine za negu kože je suvo četkanje lica, što se češće radi na telu. Većina bi se klonila prevlačenja četke preko lica zbog rizika od irtacije ili bubuljica, ali Kendis kaže da je to dobar način za piling nežne kože. Pre nego što je otkrila ovaj trik, njena koža je bila masna, suva i imala je začepljene pore. Mnogi su je na mrežama kritikovali zbog organskog načina života, dok je hejteri zovu "prljavom".

Foto: The Sun/Printscreen

Devojka koristi med i goveđu mast za negu kože

- To je deo prirodnog načina života. Plus, to je bolje od nanošenja hemijski napravljenih proizvoda za negu kože - rekla je Kendis, prenosi "San".

Ona takođe veruje da je fluor "toksičan" i pere zube pastom za zube napravljenom od prirodnih sastojaka.

- Uvek sam bila ubeđena da je ova, kao, razrađena duga rutina nege kože, i svi ovi fensi proizvodi ono što će izlečiti moje akne i kožu - rekla je u jednom videu na TikToku.

- Ali, to je zapravo radilo sasvim suprotno. U stvari, čišćenje moje kože svakog dana, ujutru i uveče, zapravo je uništavalo barijeru vlage kože - završava ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading