IMA NAJVEĆI POLNI ORGAN I PODELIO JE FOTKU GDE SE SVE VIDI: Zbog veličine mogao je SVAŠTA sebi da uradi, žene pale u TRANS (FOTO)

Autor:

Lifestyle

21.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mu mnogi zavide, on kaže da ova situacija ima svoje mane.

IMA NAJVEĆI POLNI ORGAN I PODELIO JE FOTKU GDE SE SVE VIDI: Zbog veličine mogao je SVAŠTA sebi da uradi, žene pale u TRANS (FOTO)

Foto: YouTube/ Printscreen/ TLC

Džon Falkon (53) je čovek koji je postao poznat po tome što ima najveći polni organ na svetu, a jednom prilikom je odlučio da obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijom iz mlađih dana. Na ovoj fotografiji, koja je brzo privukla pažnju javnosti, može se jasno videti njegov "ponos" koji je u erekciji 35 centimetara.

Njegovi obožavaoci su brzo reagovali na objavu ove fotografije. Neke žene su ga pohvalile rečima: "Pa, da budem iskrena, lepo stariš i imaš lepe oči..." dok su druge komentarisale: "Ti si kao dobro vino...s godinama samo bolji!". Očigledno je da je Džon i dalje predmet divljenja mnogih, čak i nakon više od 20 godina od prvog pojavljivanja u javnosti.

U razgovoru za "Dejli star" jednom, on je otkrio da radi na scenariju koji će prikazati njegov polni organ u punom sjaju. On je prvi put dospeo na naslovnu strane pre više od 20 godina kada se pojavio u dokumentarcu Private Di*ks: Men Exposed.  Kaže da je njegova muškost toliko velika da je mogao da izvodi oralni odnos na sebi dok je bio u adolescenciji - a sada Džon ima nove planove da to prenese na veliki ekran.

Foto: ITV / This Morning / Ferrari / Profimedia

Džon Falkon ima najveći polni organ

Rekao je da radi na tome uporedo kao i na televiziji, o čemu nije mogao da priča, budući da je prethodno glumio u hit serijama kao što su Porodica Soprano, Zakon i red i Melrose Place.

No, usprkos svom uspehu, Džon kaže da je posao na televiziji često teško pronaći zbog "ozloglašenosti".

- To što sam poznat po svojoj veličini, nekako me čini nepoželjnim na filmu i TV - u - rekao je, a fotografiju možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading