IZ NOVINA JE SAZNALA DA JOJ SE DEČKO OŽENIO, A SESTRA JOJ SE UDAVILA: Ovo je bio samo početak tragičnog života svetske zvezde

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško detinjstvo obeležile su samo tragedije.

IZ NOVINA JE SAZNALA DA JOJ SE DEČKO OŽENIO, A SESTRA JOJ SE UDAVILA: Ovo je bio samo početak tragičnog života svetske zvezde

Foto: Credit: John Angelillo / UPI / Profimedia

Lora Dern je ime koje je već decenijama prisutno u svetu glume, a iza njenog uspeha kriju se brojne zanimljive priče i događaji.

Njeni roditelji su se razveli kada je imala samo dve godine, a tragedija je dodatno obeležila njeno detinjstvo, s obzirom na to da je izgubila stariju sestru. Ona se utopila u bazenu kada je imala samo godinu i po dana, te je Lora nikada nije upoznala. Ipak, od malih nogu bila je okružena svetom glume, što joj je omogućilo da već sa šest godina stane pred kamere. Sa majkom je ostvarila prve uloge, a već tada je bilo jasno da je reč o izuzetnom talentu.

Burne porodične veze

Iako se činilo da su odnosi u porodici sjajni, Lora je sa samo 15 godina tužila roditelje kako bi ostvarila svoje ambicije na filmskim setovima. Ova hrabra odluka donela joj je slobodu da sledi svoje snove, ali i pokazala njenu odlučnost i nezavisnost. Sa druge strane, ona nije bila imuna na medijske spekulacije i tračeve. Veza sa starijim kolegom Bilijem Bobom Torntonom privukla je pažnju javnosti, posebno nakon saznanja o njegovom braku sa Anđelinom Džoli. Iz novina je saznala da se oženio dok je ona bila na snimanju filma. Ipak, Lora je pokazala snagu i odlučnost da se izdaja neće odraziti na njen život.

Foto: Credit: FS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Lori su se roditelji razveli kada je imala dve godine, a sestra se utopila


Izuzetak od pravila i lična borba

Lora je poznata po tome što nikada nije pristajala na golotinju u filmovima, osim jednog izuzetka. Takođe, pokret #MeToo otkrio je i njenu ličnu borbu, otkrivajući da je bila žrtva se*sualnog zlostavljanja sa 14 godina. Ipak, uz podršku majke, Lora je pronašla snagu da javno progovori o ovom teškom iskustvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading