TRIK ZA PRIVLAČENJE MNOGO NOVCA U NOVOJ GODINI: Ovako držite dva SASTOJKA uvek u kući i videćete već nakon nedelju dana PROMENU!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi tvrde da ovaj trik provereno radi.

TRIK ZA PRIVLAČENJE MNOGO NOVCA U NOVOJ GODINI: Ovako držite dva SASTOJKA uvek u kući i videćete već nakon nedelju dana PROMENU!

Foto: shutterstock

asd

Svi mi želimo da privučemo samo dobru i pozitivnu energiju u naš dom, iako mnogo puta to ne ide baš toliko lagano kako smo mislili. 

Pre svega, bilo kakvih trikova, trebali bi vas same osloboditi od negativne energije i fokusirati se na samo pozitivne stvari u vašem životu. Koliko god da ste pod stresom i lošim okolnostima, potrudite se da vaš dom bude uvek sređen jer to privlači dobru energiju.

Prema feng šuiju u domu treba vladati red i uglove nikako ne treba zatrpavati nepotrebnim stvarima. Morate napraviti mesta za nove i lepe stvari u životu. 

Republika

Foto: Izvor: Unsplash/ Outsite Co

Sređena i čista kuća privlači samo dobru energiju

 

Jedna od tih stvari jeste novac

Podsetimo, feng šui je kineska veština življenja i uređenja prostora stara više od 6.000 godina, a prema kojoj u svoj život možemo prizvati pozitivnu životnu silu ako pravilno uredimo svoj dom. Evo trika za koji se veruje da privlači novac i obilje u vaš život i dom.

Potreban vam je:

  • 2 šake pirinča
  • 6 zrna crnog bibera
  • 2 staklene flaše 

Vrlo je jednostavno, samo stavite ove sastojke u staklene posude koje ste prethodno oprali. Rasporedite po domu i promenite pirinač posle nekoliko dana. 

Takođe, bilo bi poželjno da nabavite crni turmalin.

Crno obojeni kristali su korisni za energetsku zaštitu. Crni turmalin, na primer, može da se koristi u vašem domu da apsorbuje sve teške i izazovne vibracije kao što su EMF (elektromagnetna polja koja potiču od električnih instalacija, uređaja i dalekovoda), ali takođe upija i druge negativne energije.

Pokušajte da stavite komad crnog turmalina u svaki ugao vašeg doma, i na vaša ulazna vrata, kako biste stvorili mrežu zaštite. Povremeno očistite svoje kristale kako biste ih isprali od negativne energije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading