MLADIĆ PRONAŠAO NOVČANIK PUN PARA I VRATIO GA! Novac uspešno stigao do vlasnika iako nije iz Beograda, ali ODMAH SU PALE I KRITIKE!

Autor:

Vesti

08.01.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka se pohvalila na društvenim mrežama!

MLADIĆ PRONAŠAO NOVČANIK PUN PARA I VRATIO GA! Novac uspešno stigao do vlasnika iako nije iz Beograda, ali ODMAH SU PALE I KRITIKE!

Foto: Shutterstock

Malo-malo, pa čujemo kritiku na račun mladih i novih generacija. Jedni ih kritikuju da su nevaspitani, drugi da su neempatični, a treći, pak da današnje i ondašnje vrednosti nisu iste.

Ipak, da nije sve tako crno, govori tvit jedne majke koja se pohvalila kako je njen sin pronašao novčanik i vratio ga vlasniku.

- Moj sin (28 godina) je juče našao novčanik. U njemu je bilo 800 evra, još nekoliko hiljada dinara i lična karta. Uspeo je da pronađe vlasnika, koji nije iz Beograda. Baš sam ponosna - piše u tvitu.

 

 

Objava je veoma brzo pobrala simpatije i gotovo svi su pohvalili mladića zbog humanog čina.

- Budi ponosna na takvog sina, dok drugi kradu i džepare on je odabrao da se sa poštenjem i obrazom druži. Živ bio momče zdravlje neka te pohodi", "Bravo majko, svaka čast i tebi i sinu! Treba i na sebe da budete ponosni, jer ste uspeli kao majka i svoje dete vaspitali kako treba - krenuli su da se nižu komentari.

Osuli paljbu

 

Ali, kako je inače u krvi našeg naroda, morali su da pronađu i nešto negativno.

- Ali je detaljno pretrkeljisao novčanik. Mogli ste samo da nađete vlasnika i da mu vratite bez pompe, jer svako normalan vrati - konstatovao je neko i odmah dobio odgovor drugog korisnika: "A kako da nađe vlasnika ako ne otvori novčanik, a i zašto da se ne pohvali lepo vaspitanim detetom".

Ipak, ono što mora da se prizna je da je mnogo više onih koji su mladića pohvalili, ali i i roditelje koji su ga lepo vaspitali. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading