ŠTA STE PRVO UGLEDALI? Ova optička iluzija će vam OTKRITI sve što ste duboko u sebi potisnuli!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

08.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta ste prvo ugledali na slici? Vaš odgovor otkriva zašto ne možete da ostvarite ljubavne i poslovne ciljeve

ŠTA STE PRVO UGLEDALI? Ova optička iluzija će vam OTKRITI sve što ste duboko u sebi potisnuli!

Foto: TikTok/printscreen

Jedna internet senzacija, optička iluzija koju je podelila Mia Jilin na društvenoj mreži "TikTok" , postala je popularna zbog tvrdnji da može otkriti mnogo toga o vašem karakteru.

Iluzija koja prikazuje crnog orla sa raširenim krilima i belog zeca, izazvala je veliko interesovanje korisnika. Prema Jilinovoj, u zavisnosti od toga šta prvo primetite, može se otkriti šta vas sprečava da ostvarite svoje ciljeve.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Šta ste prvo ugledali, govori dosta o vama

 

 


Ugledali ste belog zeca

Ako ste prvo ugledali belog zeca, to može ukazivati na vašu želju da izađete iz zone udobnosti i postignete više. Prema Jilinovoj, ovo može biti znak da brinete zbog propuštenih prilika ili strahovanja da gubite vreme na stvari koje vam ne donose mnogo koristi. Takođe, sugeriše da pokušate da uradite nešto novo jednom nedeljno, kako biste postepeno izgradili nova iskustva.

Mia Jilin dodaje: "Pronalazite utehu u rutini, a promene vam mogu biti neprijatne. Ipak, negde u vama postoji želja za novim iskustvima i avanturama, što može stvarati unutrašnji konflikt."

Ugledali ste crnog orla

S druge strane, ukoliko ste prvo ugledali crnog orla, prema Jilinovoj, to može ukazivati na teško otvaranje prema ljudima. Duboko u sebi, možda čeznete za romansom i želite da pronađete stabilan odnos sa voljenim partnerom. Međutim, loša iskustva iz prošlosti mogu biti prepreka u izgradnji samopouzdanja potrebnog za ostvarivanje takvog odnosa. Jilinova savetuje da, i pored prethodnih loših iskustava, rizikujete i poverite se nekome, jer je moguće ostvariti vezu kakvu želite.

- Vaš oprez u partnerskim odnosima zahteva vreme za izgradnju dubokih veza sa drugima. Ipak, kada neko zaradi vaše poverenje, vi ste odani i spremni da učinite sve da ta veza opstane - ističe Mia Jilin.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading