OVO JE IDEALNO REŠENJE ZA SUŠENJE VEŠA ZIMI: Najbolje je za MALE STANOVE, trik koji morate probati!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno je prilagođeno manjim domovima.

OVO JE IDEALNO REŠENJE ZA SUŠENJE VEŠA ZIMI: Najbolje je za MALE STANOVE, trik koji morate probati!

Foto: Shutterstock

Viki Smit, poznatija kao Zaposlena mama, nedavno je podelila svoj inovativni način sušenja veša zimi, privlačeći pažnju na društvenim mrežama. Kako prenosi Dom i Dizajn, Viki je pronašla efikasan i jeftiniji način sušenja veša, posebno prilagođen manjim stanovima.

Alternativa za sušenje veša unutar doma

Suočena sa izazovom sušenja veša unutar doma, pogotovo tokom hladnih zimskih meseci, Viki je odlučila da pronađe alternativu u vidu odvlaživača vazduha. Kako je objasnila, ovaj uređaj je bio ključan u ubrzanju procesa sušenja veša, posebno za peškire koji su zahtevali duže vreme sušenja.

Funkcionalnost odvlaživača vazduha

Foto: shutterstock

Viki je detaljno objasnila funkcionalnost odvlaživača vazduha koji je koristila, ističući da je uređaj bio dizajniran da izvlači vlagu iz vazduha

Dodatno, odvlaživač je imao posebno dugme namenjeno sušenju veša, koje se automatski isključivalo nakon šest sati rada radi uštede energije.


Isplativost i efikasnost rešenja

Ističući praktičnost i efikasnost ovog rešenja, Viki je podelila svoje iskustvo u korišćenju odvlaživača vazduha. Zahvaljujući ovom uređaju, većina veša je bila suva za svega šest sati, što je predstavljalo značajno ubrzanje u odnosu na klasično sušenje veša unutar stana.

Ekonomičnost i praktičnost odvlaživača vazduha

Ističući ekonomičnost ovog rešenja, Viki je naglasila da je odvlaživač vazduha bio manji, lakši za upotrebu i trošio je manje energije u poređenju sa standardnom mašinom za sušenje veša. Takođe, istakla je da je ulaganje u ovaj uređaj bilo znatno manje u odnosu na kupovinu mašine za sušenje veša.

Ovaj inovativni pristup sušenju veša zimi, koji je Viki podelila putem Jutjuba, predstavlja praktično i ekonomično rešenje za sve koji se suočavaju sa izazovima sušenja veša unutar doma tokom hladnih meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading