OVAKO IZGLEDA ANĐELKINA MAJKA: "Gledaj MAMU biraj ĆERKU", sada znamo na koga je prava DAMA (FOTO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

29.12.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi njeni fanovi je vole i cene jer vrednuje prave živnotne vrednosti.

OVAKO IZGLEDA ANĐELKINA MAJKA: "Gledaj MAMU biraj ĆERKU", sada znamo na koga je prava DAMA (FOTO)

Foto: Prva tv printscreen

Glumica Anđelka Stević Žugić retko deli detalje iz svog privatnog života sa javnošću, ali nedavno je iznenadila mnoge svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije sa svojom majkom.

Na slici iz porodičnog doma, Anđelka uživa u razgovoru sa majkom, a opis slike "Gledaj majku, biraj ćerku" nasmejao je mnoge.


Ova godina je za Anđelku bila ispunjena velikim promenama. Njena ljubav sa emotivnim partnerom Markom krunisana je brakom, a par je takođe dobio ćerku kojoj su dali ime Čarna. Odnos Anđelke i Marka bio je predmet interesovanja javnosti mesecima, ali sada izgleda da su pronašli mirnu luku i uživaju u porodičnom životu.
Republika

Foto: nstagram printscreen/andjelkap

Anđelka i njena majka Dušica uživaju u porodičnom domu


Anđelka nedavno proslavila 39. rođendan, a tom prilikom je na društvenim mrežama podelila emotivnu poruku: "Životiću, ne bih te menjala ni sekund".

Iako je bila celokupna godina veoma tubulentna, jasno je i itekako vidljivo da je sada srećna i spokojna. 


Privatni život van scene:

Iako je prisutna u javnom životu, Anđelka Stević Žugić čuva svoj privatni život van scene. Retko se pojavljuje u medijima i daje intervjue, čime privlači pažnju svoje fanove i kolege. Njen fokus je na glumi i porodici, a ova retkost u deljenju privatnih trenutaka čini svaku njenu objavu na društvenim mrežama posebnom i dragocenom za njene pratioce.
Republika

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Anđelka je mnogima omiljena zbog njene skromnosti i emptičnosti

 


Ovom fotografija sa majkom nam je pokazala porodične vrednosti i podršku koju dobija od svojih najbližih. Njena porodica je oduvek bila važan deo njenog života, a ova slika je samo još jedan primer kako uspešno balansira između karijere i privatnog života.

Anđelka nastavlja da oduševljava svoje fanove svojom skromnošću, ljubavlju prema porodici i posvećenošću glumi, ostavljajući iza sebe traga vrednosti koje ceni i promoviše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr, Hannibal

30.12.2023 00:55

A ko je Anđelkinoj mami kum?Ćerkinog kuma već dobro znamo.