MAJKA HTELA DA JOJ UKLONI VAŠKE PA JOJ SPALILA LICE: Sve je pošlo po zlu jer joj je OVO namazala na glavu, a onda zapalila cigaretu!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

06.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je bila mala, majka joj je uništila lice.

MAJKA HTELA DA JOJ UKLONI VAŠKE PA JOJ SPALILA LICE: Sve je pošlo po zlu jer joj je OVO namazala na glavu, a onda zapalila cigaretu!

Foto: instagram/printscreen/charity_suttermi

Čeriti Suter (21) je prošla kroz neverovatnu traumu kao dete kada je njena majka, Flint, odlučila da se bori protiv vaški na veoma drastičan način.

Umesto tradicionalnih tretmana, majka je pokušala da reši problem tako što je polila Čeritinu glavu benzinom. 

Iako su se nekada vaške tako trebile, sada je to veoma ekstremni potez koji svakako može da ima ogromne posledice! 

Republika

Foto: instagram/printscreen/charity_suttermi

Bila je mala da bi shvatila koliko opasnost nosi to što joj je namazala po glavi

 

- Moja majka je bila očajna. Nismo mogli da priuštimo da trošimo novac na skupe preparate i nije znala šta da radi. Benzin je bila ideja moje bake - ispričala je devojčica.

Ovaj ekstremni potez imao je razorne posledice, ali je takođe ostavio dubokog traga u životu ove hrabre devojke.

Nakon što joj je majka premazala glavu i kosu sa lako zapaljivom supstancom, Čertina majka je otišla da kuva večeru. 

- Sećam se da je jako smrdelo. Sestra je ostala u kupatilo sa mnom, ali posle nekog vremena smo i mi otišle u kuhinju gde je mama nešto kuvala u šporetu. Otišao sam da razgovaram sa njom, ali je pušila cigaretu i pepeo mi je pao na kosu. Zapalila sam se u sekundi. Sećam se da je mama vrištala, ali začudo, posle toga se više gotovo ničega ne sećam. Verujem da je to bilo toliko traumatično da sam ubrzo zaboravila na to - rekla je nesrećna devojka. 

 

 

Majka je odmah umotala u peškir i izvela napolje, a ona je u tom momentu već imala opekotine po grudima i rukama. 

Komšinica, koja je videla dim i vatru, pozvala je hitnu pomoć, a njena majka je otrčala nazad u kuću da izvede sestru napolje.

- Odveli su me u lokalnu bolnicu, ali opekotine su bile toliko teške da sam odvezena u bolnicu Univerziteta u Mičigenu, koja ima specijalizovanu jedinicu za opekotine. Izgorela sam po celom licu, vratu, levoj ruci, delovima leve noge i leđa - rekla je Čariti.

Devojka je provela nekoliko meseci u indukovanoj komi, zadobivši opekotine trećeg stepena koje su pokrile 60 odsto njenog tela. Imala je sreću što je uopšte bila živa.

Ona je nakon toga prošla brojne operacije i rehabilitaciju, a majci ni do danas nije to oprostila. Dok je ležala u bolnici, lokalna služba za zaštitu dece zabranila da je posećuje i tada je starateljstvo dobio njen otac. 

- Nikada joj neću oprostiti za ovo. Nikada se nije izvinila niti prihvatila odgovornost i to mi zaista smeta. Još uvek ne mogu da verujem da je mislila da je u redu da nam stavi benzin na kosu. Veoma mi je drago što je moja sestra dobro - rekla je.

Čeriti želi da pomogne ljudima koji prolaze kroz slične traume kao i ona, pa se obučava za medicinsku sestru specijalizovanu za opekotine. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading