MUŠKARAC SE POJAVIO U MANTILU NA CRVENOM TEPIHU: Kada se skinuo niko nije mogao a da ne pogleda "TAMO DOLE" gde je sve BLJEŠTALO! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

06.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ponos" nije tako uspešno sakrio, a nije se ni trudio.

MUŠKARAC SE POJAVIO U MANTILU NA CRVENOM TEPIHU: Kada se skinuo niko nije mogao a da ne pogleda "TAMO DOLE" gde je sve BLJEŠTALO! (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/dancerdude56

Muškarac došao u mantilu

Gilbert Bolden koreograf i diznajner pojavio se u autentičnom izdanju na crvenom tepihu.  Muškarac koga prati više od 60.000 ljudi na društvenim mrežama, odabrao je jedan stajling koji će vas potpuno ostaviti bez teksta. Za ljubitelje ekscentričnog, ovo će biti drugačije i lepo, zato ćemo pokazati o čemu se radi kako biste sami procenili. 

Takođe, on se bavi i baletom u Njujorku. Svakim svojim stajlingom prevazilazi modne granice koje sam sebi postavlja. Na crevnom tepihu pojavio se u ogromnom zelenom mantilu zakopčan do grla, a niko nije slutio šta se krije ispod. 

Dva puta se presvukao!

Nakon zelenog mantila muškarac se skinuo direktno na crvenom tepihu. Pokazao je šta krije ispod, a ovacije nisu izostale. Naime, ispod mantila imao je crvenu haljinu u vidu korseta gore, dok se dole širi prelep crveni deo koji bi očarao većinu devojaka. Na sve to obuo i je šljokičave visoke štikle. Skoro savršen hod pokazao je koliko dobro se snalazi u ovakvoj obući.

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Gilbert se prvi put presvukao

Nakon crevene haljine, priredio je pravi šou!

Dizajner je prošetao u uskoj haljini sa korsetom i šljokicama, providnoj na određenim mestima. Na "nezgodnom mestu" ima urađenu postavu na haljini, dok se na spoljašnjem delu kreacije nalaze krupni cirkoni koji je čine još lepšom. Zapanjujuće izdanje mladog muškarca sve je ostavilo bez reči. Ipak, ovaj objava prikupila je skoro 400.000 sviđanja.

- U čemu je ovde poenta - pisali su.

- Umetnost treba nekada zaustaviti - pišu.

- Njemu treba pomoć za mentalno zdravlje - tvrde.

Foto: instagram/printscreen/dancerdude56

Gilbert u drugoj haljini na crvenom tepihu

- On je zgodan muškarac, ali žao mi je, ja ipak više volim da vidim muškarce bez obzira na njihovu se*sualnost u smokingu ili odelu. Mislim da je muškarac obučen u odelo ili smoking samo predivan prizor - ističu na drštvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading