KONOBARICE U OVOM RESTORANU SVE REDOM ŠAMARAJU: Gosti rado plaćaju da se zacrvene - evo šta je POZADINA PRIČE (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrazi su natečeni, a ako žele crvenilo na istim moraju više da plate.

KONOBARICE U OVOM RESTORANU SVE REDOM ŠAMARAJU: Gosti rado plaćaju da se zacrvene - evo šta je POZADINA PRIČE (FOTO/VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@thandojo

Daleko od opuštajućeg obroka napolju, mušterije u jednom japanskom restoranu odlučuju da jedu svoju hranu uz poseban dodatak tako što plaćaju osoblju da ih ošamari.

Gosti navodno hrle u restoran u Nagoji, na južnoj obali Japana, gde žensko osoblje restorana daje bizarno iskustvo. Ako je verovati društvenim mrežama, radnice u ovom restoranu naplaćuju ovu uslugu 300 jena (1,60 evra). Neki udarci su toliko snažni da se gosti sruše sa stolice.

Šokantan snimak neobičnog rituala pokazuje kako konobarica redom šamara goste kojima se doslovno okreće glava od udarca.

Foto: twitter/printscreen/@thandojo

Gosti plaćaju šamaranje

Inače, ovaj restoran je otvoren 2012. godine ali je postojao rizik da će ga zatvoriti jer im je pretio bankrot. Tada posao nije bio razrađen, a onda je osoblje uspelo sve da proekrene uvođenjem bizarnog trika i sada se kaže da posao napreduje, piše "Dejli mejl".

Zapravo, restoran je postao toliki hit da su vlasnici morali da zaposle više ženskog osoblja kako bi vršili ovaj ritual pre jela. Gosti koji žele da im član osoblja mnogo više zacrveni obraze morali su da plaćaju dodatnu naknadu od 500 jena (2,70 funti), javljaju lokalni mediji.

Kaže se da i muškarci i žene, domaći i stranci podjednako uživaju u iskustvu.

Restoran se nalazi u najpopularnijoj četvrti noćnog života u Nagoji, Nishiki Sanchome, poznatoj po kostimima koje nosi njegovo osoblje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading