KUPILA JE CIPELE I ŽALILA SE DA SU JOJ NEUDOBNE: Onda je saznala PORAŽAVAJUĆU istinu, sad crveni od sramote! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepši pol će trpeti zbog izgleda.

KUPILA JE CIPELE I ŽALILA SE DA SU JOJ NEUDOBNE: Onda je saznala PORAŽAVAJUĆU istinu, sad crveni od sramote! (FOTO)

Foto: ayleighmcgheex/Instagram

Sandale

Novinarka Ešli imala je nezaboravno iskustvo u svom noćnom izlasku u rodnom gradu. Umesto zabavnog i opuštajućeg večernjeg provoda, ona je doživela pravu muku zbog svojih novih štikli koje su joj zadavale velike bolove u stopalima.

Ipak, ona je odlučila da se ne žali i da ne misli o posledicama, već da se zabavlja sa svojim prijateljima. Međutim, dan nakon izlaska, otkrila je šokantnu istinu - nosila je cipele na pogrešnim nogama!

Zbog toga je nije bilo sramota već je svoju zabunu podelila sa prijateljicom Džoržijom. 

Njena drugarica je odlučila da objavi ovu neobičnu situaciju na svom Tviter nalogu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Foto: ayleighmcgheex/Instagram

Novinarka obukla sandale na pogrešne noge


Kada su videli fotografiju sandala na pogrešnim nogama, mnogi su se nasmejali i bili su iznenađeni ovom greškom. Neki su čak izrazili svoje mišljenje da muškarci nikada ne bi izašli iz kuće u tako neudobnom izdanju, dok su neki komentarisali kako bi i same rado nosile takve cipele, ali naravno, na "pravim" nogama, piše "Miror".

 

Ova situacija je još jednom pokazala koliko su žene spremne da trpe bol i nelagodu zarad mode i izgleda, dok su muškarci mnogo praktičniji u odabiru obuće. Ipak, treba imati u vidu da se i muškarci sve više odlučuju za neudobne i nepraktične cipele zarad trendova u modi.

Neobično iskustvo novinarke  nas podseća da ponekad treba da se osvrnemo na svakodnevne situacije i da se ne uzbuđujemo previše oko modnih trendova, već da se fokusiramo na svoju udobnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading