SVEKRVA JE IZVODILA RITUALE NA HRANI, PA IZNOSILA MOJIM RODITELJIMA: Tek kada je snaja Ivana videla šta radi njenom detetu odmah je otišla iz "KUĆE IZ PAKLA"

Autor: NEVENA JAKOVLJEVIĆ

Lifestyle

02.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana iz Beograda prvo je primetila čudan ritual, a onda i promenu kod svog sina.

SVEKRVA JE IZVODILA RITUALE NA HRANI, PA IZNOSILA MOJIM RODITELJIMA: Tek kada je snaja Ivana videla šta radi njenom detetu odmah je otišla iz "KUĆE IZ PAKLA"

Foto: shutterstock

Ivana dolazi iz Beograda, ima 30 godina i udata je. Već četiri godine je u braku, a sa suprugom ima dečaka. Iako je na početku sve bilo sjajno među njima, mnogo toga se promenilo, odnosi su zahladneli, a svađe su bile česte. Neki će reći da je to možda i normalno s obzirom na to da je tu dete i više pažnje posvećeno je njemu, a ona će objasniti zašto njihova situacija nije svakodnevna i uopšte normalna.

- Kada smo se venčali i tokom veze sve je bilo skoro pa idealno. Ne mogu da kažem da smo se poznavali nešto mnogo pre braka, ali svakako da smo razumeli jedno drugo. Problem nastaje kada se useljavam u kuću gde živi čitava njegova porodica, a to uključuje babu i dedu, kao i majku i oca. Malo nakon mog useljenja i ubrzo porođaja kreću problemi - počela je ona svoju ispovest za "Republiku".

- Non - stop smo se svađali, ali zanimljivo je da čim napustimo dvorište kuće, svađa prestane, kao da je nikada nije ni bilo. Svaki put smo van kuće bili u odličnim odnosima, ali čini mi se kako pređemo kapiju problemi odmah kreću. Onda primećujem kako svekrva kreće da nam se meša u odnose. Naše dete uči potpuno pogrešnim stvarima, zbog čega se ja kasnije svađam sa mužem. Ali, baba kao baba treba nekada malo više da dopusti detetu. Potom kreću ozbiljne promene - tvrdi ona.

Naime, primetila je prvo jednu situaciju koja je ostavila bez teksta.

- Jedna osoba iz kuće je videla kako kolač koji je bio u plehu nečim poliva. Držala je bosiljak i mumlala nešto, a potom je prskala po kolaču. Posle toga je iznela pred moje roditelje, ali sreća kao da su osetili nešto, nisu to jeli.

Foto: Shutterstok

Svekrva je gatala snaji, a detetu je dala "svetu" vodicu da pije

To nije bilo sve

Primetna je bila i promena kod deteta. Iako žive sa porodicom supruga, dete je i previše bilo povezano sa babom, a u nekim trenucima to je prevazilazilo sve granice.

- Kad god je bila sa detetom, dete samo nju poznaje i non stop je traži. Po celu noć je u tom periodu samo plakalo i niko i ništa nije mogao da uradi i pomogne, osim nje naravno. Posle odlaska od nje dete takođe samo plače, a nekoliko puta sam primetila da detetu daje neku vodu. U pitanju je bila "sveta vodica" kako to ona naziva. Nekoliko puta sam joj rekla da je ona pije, kad je već "sveta", a ona je to striktno odbila. Isto, dete se noću trza i čudno ponaša. Sve mi je bilo sumnjivo, a onda sam saznala pozadinu priče - kaže ona uzbuđeno.

Naime, ona saznaje da je njena svekrva isto kao i njena majka čest "gost" kod vračare. 

- Čula sam da često ide kod vračare isto kao i njena majka, kao i da nosi naše slike. To nije moje nagađanje već je to rekla osoba koja joj je bliska - tvrdi ova žena i dodaje:

- Shvatila sam da se bavi tim stvarima i da nama u toj kući nema sreće. Uslovila sam supruga, ili ćemo se razvesti ili idemo odatle. Sada živimo u mnogo manjem stanu, ali smo srećniji, a dete se ponaša normalno. Sada moji roditelji dolaze bez brige i uvek nam je lepo. Pogrešila sam samo što to nisam ranije učinila. Nikada suprugu nisam rekla za to gatanje i vračare, ali sam rekla da nisam srećna kada smo svi zajedno i da treba da imamo svoju malu porodicu na okupu. Hvala Bogu podržao me je  - završava ona svoju priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading